Λίγες μέρες μετά το τέλος του «The Voice», ο Άκης Παναγιωτίδης, ένα από τα φαβορί του που δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη, έχει αρχίσει να λύνει τη σιωπή του και να είναι καυστικός, όπερ έπραξε και με τον Αντώνη Ρέμο.

Καλεσμένος στην εκπομπή του Θανάση Πάτρα , ο τραγουδιστής εξήγησε τους λόγους τους οποίους επέλεξε τον Μιχάλη, «ρίχνοντας» μια απίστευτη ατάκα για τον Αντώνη Ρέμο.

«Πριν κάνω τα blind auditions είχα αποφασίσει ότι θα διάλεγα τον Μιχάλη, άπαξ και γυρνούσαν όλοι. Διότι είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος εκτός από το γεγονός ότι είναι μουσικός και τραγουδιστής και κάνει show και συναυλίες, είναι και μουσικός παραγωγός, το οποίο είναι πολύ σημαντικό. Διότι ένας μουσικός παραγωγός μπορεί να σε βοηθήσει πολύ πιο εύκολα να φτάσεις κάποιους στόχους που έχεις, παρά ένας άνθρωπος που είναι τραγουδιστής. Δηλαδή φερ’ ειπείν άμα πήγαινα στην ομάδα του Ρέμου, θεωρώ ότι στην καλύτερη θα άνοιγα το πρόγραμμα στο μαγαζί του. Το οποίο δεν είναι κακό, αλλά δεν είναι αυτό που ήθελα εγώ σαν Άκης. Άλλα παιδιά που τραγουδούν άλλα στυλ, ίσως να το θέλανε αυτό».

govastileto.gr

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ