Αυτό το καλοκαίρι θα επισκεφθώ πολλά νησιά”, είπε σε μία από τις τελευταίες εκπομπές της η Ελένη Μενεγάκη και φαίνεται πως το κάνει πράξη, αφού με το φουσκωτό της σκάφος και με καπετάνιο τον αγαπημένο της Μάκη Παντζόπουλο “οργώνει” κυριολεκτικά το Αιγαίο.

278476

Ο φωτογραφικός φακός του YOUτσάκωσε” στο λιμάνι της Άνδρου την παρουσιάστρια και τον σύντροφό της την ώρα που επιβιβάζονταν στο σκάφος για κάποιον ερημικό προορισμό, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα. Το ζευγάρι από την περασμένη εβδομάδα έχει εγκατασταθεί στα Άχλα μαζί με τα τέσσερα παιδιά αλλά και τη μητέρα της Ελένης που υπεραγάπα τα εγγόνια της.

278525

Έτσι οι δυο τους βρήκαν την ευκαιρία να ξεκουραστούν, να χαλαρώσουν αλλά και να ανανεώσουν τον έρωτά τους μακριά από όλους και όλα. Κάθε μέρα εκείνος φροντίζει να την πηγαίνει με το σκάφος σε διαφορετική παραλία τόσο του νησιού όσο και σε άλλα μικρά ερημικά νησάκια που βρίσκονται κοντά. “Κάθε μέρα φεύγουν το πρωί με “το πλοίο της αγάπης” και γυρίζουν αργά το απόγευμα”, λέει ψαράς του νησιού, ενώ με καμάρι τονίζει πως η Ελένη τον καλημερίζει και τον ρωτά πώς πάει η ψαριά… “Είναι πολύ καλή κοπέλα, χαμογελαστή, πρόσχαρη, απλή”, τονίζει στο YOU γεμάτος χαρά που γνωρίζει από κοντά τη “βασίλισσα” της μεσημεριανής ζώνης.

278488_cover

Δεν είναι λίγες οι φορές, άλλωστε, που η όμορφη παρουσιάστρια έχει δηλώσει πως στα απλά πράγματα βρίσκει τη χαρά… “Τρελαίνομαι για το καλοκαίρι, μου αρέσει να κολυμπάω, να κάθομαι στον ήλιο, να πίνω κρύα μπύρα και να τρώω φρέσκο ψαράκι… Έτσι ξεκουράζομαι, έτσι χαλαρώνω, αυτό είναι για μένα ευτυχία”, έχει τονίσει αρκετές φορές επιβεβαιώνοντας όσους μιλούν για τη μεγάλη αλλαγή που έφερε στη ζωή της Ελένης τα τελευταία πέντε χρόνια ο Μάκης Πατζόπουλος. Εκείνη στον παράδεισό της καθημερινά χαίρεται τις αγκαλιές και τα φιλιά από τα τέσσερα παιδιά της, βρίσκει τη χαρά στον κήπο με τις πιπεριές και τις ντομάτες, απολαμβάνει τη λίμνη με τις πάπιες της και αφήνει τη ζωή να την πάει όπου θέλει, έχοντας δίπλα της πάντα την οικογένειά της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ!!!

COVER_114.indd

loading...