Παρόλο που διανύει την τέταρτη δεκαετία της ζωής του, παραμένει ένα από τα πιο γοητευτικά μοντέλα της Ελλάδας αλλά και ένας άντρας που δεν περνά απαρατήρητος! Με το βλέμμα του «μαγνητίζει» όλες τις γυναίκες, αποδεικνύοντας ότι δεν χαρακτηρίζεται τυχαία ως ο “Απολλώνιος Θεός” – το αντίθετο μάλιστα! Ο Γιάννης Σπαλιάρας κάνει την πιο sexy φωτογράφισή του στο φακό του YOU και μιλά στον Παναγιώτη Μουλόπουλο για όλα όσα θέλουμε να μάθουμε για εκείνον…

Στην προσωπική σου ζωή δεν είσαι μόνος…

Σωστά. Δεν κρυβόμαστε αλλά δεν το προβάλλουμε κιόλας. Όταν είμαι με κάποια φαίνεται.

Ποιος είναι ο τύπος της γυναίκας που σου αρέσει;

Δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο τύπο. Οι σχέσεις που έχω κάνει είναι πολύ ετερόκλητες και αντίθετες.

_MG_2668botl
Έχεις φτάσει ποτέ στο σημείο ν’ ανέβεις τα σκαλιά της εκκλησίας;

Έχω φτάσει πολύ κοντά. Με μια προηγούμενη σχέση μου σκεφτόμασταν να κάνουμε αυτό το βήμα. Νομίζω, όμως, ότι πρέπει να γίνει με την παρουσία ενός παιδιού ή μιας εγκυμοσύνης.

Ποια είναι η μεγαλύτερη τρέλα που έχεις κάνει για έναν έρωτα;

Γενικά έχω κάνει αρκετές τρέλες για έναν έρωτα. Ο πραγματικός έρωτας είναι πιο δυνατός από τον άνθρωπο που τον ζει, γι’ αυτό τότε χάνουμε τη λογική μας. Κάνουμε πράγματα που δεν θα κάναμε ποτέ υπό άλλες συνθήκες. Αυτό είναι και το ωραίο αλλά είναι και λίγο επίφοβο.

Αυτές οι σχέσεις σου άξιζαν τις τρέλες που έκανες;

Όπως σου είπα και πριν, δεν μετανιώνω για ό,τι έχω κάνει. Αλλά νομίζω πως άξιζαν.

_MG_2858botl
Ποιος είναι ο ρόλος του σεξ στη ζωή σου;

Θεωρώ αρκετά σημαντικό το σεξ σε μια σχέση.

Πώς αντιδράς όταν σε φλερτάρουν οι άντρες;

Δεν με ενοχλεί πια, ούτε με σοκάρει! Ο θαυμασμός είναι ένα καλοπροαίρετο συναίσθημα σε οποιαδήποτε μορφή κι αν εκδηλώνεται.

Ποια ήταν η πιο δύσκολη προσωπική στιγμή που έχεις βιώσει;

Έχω βιώσει τρεις φορές στη ζωή μου πολύ επώδυνους χωρισμούς. Είχα περάσει μια μικρή κατάθλιψη, αλλά ο χρόνος μπορεί να κλείσει τις πληγές. Προσπαθείς να είσαι ήρεμος και. περιμένεις. Επίσης, έχει μια λογική και αυτό που λένε ότι «ο έρωτας με έρωτα περνάει»…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ!!!

you

 

loading...