Την Έμη την γνωρίζω σχεδόν 15 χρόνια, αφού συναντιόμασταν για δύο και βάλε χρόνια γύρω στις πέντε το πρωί στους διαδρόμους του STAR όταν εκείνη συμπαρουσίαζε την πρωινή εκπομπή με τον Τέρενς Κουίκ. Είναι μια δημοσιογράφος που αγαπά το ρεπορτάζ και χρόνια τώρα προχωρά αδιαφορώντας για τα πισώπλατα “μαχαιρώματα” και τις ίντριγκες που συναντούσε στο διάβα της, σφυρίζοντας αδιάφορα στα κακώς κείμενα, αφού λίγοι της συγχώρεσαν το γεγονός ότι είναι όμορφη, μορφωμένη και με ήθος…

_MG_9466_livaniou

Τηλεοπτικά λάθη έχεις κάνει;
Λάθη έχω κάνει, φυσικά. Από αυτά μαθαίνει κανείς. Έχω στενοχωρηθεί, έχω κλάψει, έχω λυγίσει, έχω σηκωθεί και έχω ξανασταθεί στα πόδια μου. Έτσι είναι η ζωή.
Ποια ήταν η χειρότερη συνεργασία σου;
Όλες οι συνεργασίες μου ήταν σε γενικές γραμμές θετικές και σωστές. Είχαν πολλά καλά και πολύ λιγότερα αρνητικά. Είμαι θετικός άνθρωπος. Κρατώ τα καλά μόνο! Σκέψου ότι οι πολύ δικοί μου άνθρωποι μού θυμίζουν τις άσχημες στιγμές γενικά… Εγώ θυμάμαι και κρατώ πάντα μόνο τα θετικά της ζωής.
Υπάρχουν υπερεκτιμημένοι παρουσιαστές σήμερα;
Δεν μπορώ να το κρίνω αυτό. Και ειδικά αυτές τις εποχές που τα χρυσά συμβόλαια έχουν τελειώσει, τι ακριβώς σημαίνει υπερεκτιμημένο; Εξάλλου, πάντα ο καλύτερος κριτής γι’ αυτό είναι το τηλεκοντρόλ! Δεν σου αρέσει, αλλάζεις κανάλι.
Τι εκπομπή θα ήθελες να κάνεις και ποιον;
Του έκανα πρόταση μέσω Facebook και την αποδέχτηκε ήδη. Θα ήθελα να κάνω ταξιδιωτική εκπομπή με τον εκδότη σας, τον Τάσο Δούση! Έχουμε την ίδια τρέλα με τα ταξίδια! Έχω ξενυχτήσει πολλά βράδια με τις εκπομπές του. Ας με πάρει μαζί του για ρεπεράζ. Ετοιμάζω βαλίτσα σε 5 λεπτά!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ!!!

cover-you_110

 

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ