Με αφορμή τον πρωταγωνιστικό της ρόλο, στην παράσταση «Εποχή του κυνηγιού» στο θέατρο Ιλίσια, η Αθηνά Μαξίμου, η σύζυγος του Αιμίλιου Χειλάκη «ανοίγει» την καρδιά της και μιλάει για το παιδί που θα ήθελε να αποκτήσει, αλλά έχει αντιμετωπίσει δυσκολίες.

«Ένα κομμάτι μέσα μου το θέλει πολύ», παραδέχεται.

«Είναι ένα πολύ δύσκολο κεφάλαιο. Δεν ξέρω αν είναι πια πληγή γιατί αυτά που μας πληγώνουν να διατυπώνουμε αλλιώς μέσα μας για να μην μας πληγώνουν τόσο πολύ. Πλέον λέω “αν είναι να έρθει θα έρθει αλλιώς θα προσπεράσει”. Kαι δεν είμαι άνθρωπος της χημείας. Δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου να κάνει 10 εξωσωματικές για να αποκτήσω παιδί. Σκέφτομαι πόσο εγωιστικό είναι αυτό. Για να κάνεις δηλαδή παιδί “οργώνεις” τον εαυτό σου. Κι αν σε πέντε χρόνια έχεις πάθει καρκίνο; Τι σου φταίει;», δηλώνει χαρακτηριστικά, στη συνέχεια, στη Μελίνα Κολιτσοπούλου στο περιοδικό Hello! και προσθέτει: «Έχω ταλαιπωρηθεί. Γιατί κάθε φορά που κάτι πήγαινε στραβά – αναίτια, χωρίς παθολογία – ήταν μια απώλεια για μένα υπαρκτού προσώπου».

Σκέφτεται την υιοθεσία; «Το να υιοθετήσω μου είναι πιο αναγκαίο από το να κάνω δικό μου παιδί. Σκέφτομαι τι πιο ωραίο από το να προσφέρεις πράγματα σ’ έναν άνθρωπο που αν δεν ήσουν εκεί δεν θα τα έπαιρνε ποτέ. Είναι σαν να διορθώνεις το λάθος κάποιου άλλου», εξομολογείται.

loading...