Η Αλέκα Καμηλά σε συνέντευξή της μίλησε για την επιστροφή της από την Αμερική, αν δέχτηκε κάποια πρόταση για ριάλιτι και ο λόγος, που «χτυπάει το κεφάλι της»….
Στον «ατελείωτο χειμώνα» σου στις ΗΠΑ σκεφτόσουν πως με την επιστροφή σου θα επιδιώξεις να κάνεις τηλεόραση;
Όχι, ποτέ. Δεν το είχα αυτό στο μυαλό μου, το αντίθετο… Θεωρούσα πως αυτό το κομμάτι είχε τελειώσει για πάντα από τη ζωή μου.
Είσαι μοιρολατρική ως χαρακτήρας;
Ναι, είμαι. Είμαι του «ό,τι έρθει» και απεχθάνομαι τα προγράμματα. Γενικότερα, είμαι της φάσης «αν έρθει, ήρθε». Δεν είναι βέβαια και πολύ καλό αυτό, γιατί κάποια πράγματα που θέλεις να κάνεις θέλουν και κυνήγι. Και ειδικά στη συγκεκριμένη δουλειά. Τώρα μου έκατσε και αυτό, δεν πήγα να πω «γεια σας, ψάχνω δουλειά». Και είπα «ωραία, ας το κάνω».
Περίμενα διαφορετική απάντηση, γιατί θεωρούσα πως θα μου έλεγες ότι στις ΗΠΑ μελετούσες την τηλεόραση και θα ερχόσουν πίσω με προτάσεις…
Έβλεπα τηλεόραση ως τηλεθεάτρια-«κουτσομπόλα». Με ενδιέφερε να παρακολουθώ ως απλή τηλεθεάτρια και όχι για να το αξιοποιήσω αυτό ως εφόδιο.
Γκουγκλάροντας το όνομά σου με αγγλικούς χαρακτήρες, θα βρει κανείς πολλά δημοσιεύματα. Πώς και δεν δέχτηκες κάποια πρόταση στις ΗΠΑ; Δεν σου πέρασε από το μυαλό πως θα μπορούσες να κάνεις κάτι κι εκεί;
Όχι. Καταρχάς θα είχα πρόβλημα με τη γλώσσα, παρόλο που τα αγγλικά μου βελτιώθηκαν σε μεγάλο βαθμό. Αλλά αισθανόμουν πολύ διαφορετική, είχα εντελώς άλλη κουλτούρα, ήμουν πολύ «Ελληνάρας». Δεν μπόρεσα να αμερικανοποιηθώ πολύ. Ήμουν η «κλασική Ελληνίδα μαμά», που θα ντύσει με πολλά ρούχα τα παιδιά της για να τα πάει στο σχολείο και θα την κοροϊδεύουν οι Αμερικάνες, θα μιλάει δυνατά, θα γελάει δυνατά, θα φωνάζει στα παιδιά της «έλα εδώ, ντύσου». Άλλωστε, η προβολή που είχε ο Πέτζα ήταν εξαιτίας του μπάσκετ. Δεν τον κυνηγούσαν για να δουν τι κάνει στην καθημερινότητά του. Προτάσεις είχα κατά καιρούς για να πάρω μέρος στο reality Basketball Wives, αλλά είναι τόσο περίεργο όλο αυτό με την προβολή της οικογένειας και των παιδιών σου, που δεν θα ήθελα να το κάνω σε καμία περίπτωση. Το reality αυτό παρουσιάζει το 24ωρο της οικογένειας του μπασκετμπολίστα, στοχεύοντας κυρίως στις συζύγους. Εκεί οι σύζυγοι των αθλητών είναι αλλιώς. «Πουλάνε» πολύ εύκολα όλο αυτό τον πλούτο των αντρών τους, τα σπίτια, τα αυτοκίνητα… Αλλά εγώ δεν ήθελα να το κάνω.
Είδες πού έφτασαν οι Kardashians από ένα reality…
Ναι, και τώρα χτυπάω το κεφάλι μου!
Πηγή:People

loading...