Μόλις τελείωσε το “The Voice 2” και πριν ξεκινήσει τη μεγάλη περιοδεία του σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας ο Αντώνης Ρέμος θέλησε να χαρίσει στην αγαπημένη του κάποιες στιγμές απόλυτης χαλάρωσης μακριά από την Αθήνα.

102885-2

 

Με φόντο το καταπράσινο Ιόνιο και το νησί που λατρεύουν, την Κεφαλλονιά, οι δυο τους την επόμενη κιόλας μέρα από το μεγάλο τελικό του μουσικού διαγωνισμού βρέθηκε μυστικά στο μαγευτικό Φισκάρδο… Και η αλήθεια είναι ότι δεν ήθελαν να γίνει γνωστό το ταξίδι τους αυτό και να πάρει δημοσιότητα, ιδιαίτερα τη δεδομένη στιγμή που η χώρα περνάει μεγάλη κρίση.

102886

 

Δυστυχώς, όμως, όπως φάνηκε ο τραγουδιστής υπολόγιζε χωρίς τον ξενοδόχο! Έτσι, λοιπόν, όταν βρέθηκε μαζί με την Υβόννη στο υπέροχο αυτό κεφαλονίτικο χωριουδάκι και πήγαν να φάνε στην αγαπημένη τους ταβέρνα της Τασίας μια θαυμάστρια του τραγουδιστή τού ζήτησε να φωτογραφηθούν μαζί. Εκείνος, φυσικά, δεν μπόρεσε να της αρνηθεί και η πιτσιρίκα ανεβάζοντάς την στο Instagram κέρδισε χιλιάδες likes… προδίσοντας ταυτόχρονα το μυστικό του ζευγαριού, που χωρίς τη μικρούλα του θέλησε για μερικές μέρες να ερωτευτεί ξανά…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ, την Τετάρτη 01/07!!!

you

loading...