Μαντώ Γαστεράτου

_MG_1041

Η τηλεόραση ή το ραδιόφωνο σε ευχαριστεί περισσότερο;

Στην αρχή θα σου έλεγα η τηλεόραση τώρα όμως που έχω ξεκινήσει το ραδιόφωνο, μου αρέσει εξίσου πάρα πολύ. Νομίζω όμως ότι θα μου ταίριαζε καλύτερα η μικρή οθόνη γιατί λατρεύω να “τσαλακώνομαι” και να παίζω με την εικόνα μου.

Η διαφήμιση κινητής τηλεφωνίας και η προσφώνηση “Αμαζόνα” πώς προέκυψε;

Με το διαφημιστικό είχε γίνει χαμός. Τότε ήμουν στο Μιλάνο και με πήραν τηλέφωνο να γυρίσω 10 μέρες νωρίτερα γιατί κλείσανε το διαφημιστικό. Είχε γυριστεί το πρώτο μέρος ήδη και δεν είχα πάρει χαμπάρι τι ντόρος είχε γίνει. Σκέψου ότι περπατούσα στον δρόμο και με φώναζαν “Αμαζόνα”. Μετά από αυτό ήρθαν κι άλλες δουλειές.

_MG_0554

Έχεις περάσει από νευρική ανορεξία, βουλιμία και τα σχετικά;

Ναι, πέρασα νευρική ανορεξία λίγο πριν από τα Καλλιστεία από χαζομάρα μου γιατί είμαι πολύ αυστηρή με τον εαυτό μου και είχα βάλει ένα ανόητο στοίχημα ότι θα πρέπει να είμαι τόσα κιλά, να έχω τόσο λίπος… Τώρα που βλέπω φωτογραφίες από τότε θεωρώ πως ήμουν πιο άσχημη από ποτέ. Είχα αποστεωθεί! Δεν πίστευα αυτό που είχα κάνει στον εαυτό μου.

Πώς το ξεπέρασες;

Το έβλεπαν όλοι πως ήμουν ένα μάτσο κόκαλα, αλλά εγώ όχι! Ό,τι και να μου έλεγαν οι άλλοι εγώ νόμιζα ότι είμαι χοντρή! Το γυναικείο μυαλό είναι περίεργο, θέλει ψυχίατρο καμιά φορά. Μετά από μήνες έπεσαν στα χέρια μου κάποιες φωτογραφίες από τότε και έπαθα σοκ. Έλεγα: “Πώς είχες γίνει έτσι;”. Ήμουν σταθερή στα 58 κιλά και έφτασα 51!

Ποιος σε ταρακούνησε;

Ο αδελφός μου. Μου έβαλε τις φωνές για να συνέλθω. Επίσης με ταρακούνησαν τα σχόλια από τα βιντεάκια που έβλεπα και μου έγραφαν άγνωστοι ότι ήμουν σκελετός και ένα μάτσο κόκαλα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ!!!

you_111

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ