Είναι ώριμη και κατασταλαγμένη στις επιλογές της παρά το ότι στο βάθος αν μιλήσεις μαζί της θα νιώσεις ότι έχεις απέναντί σου ένα παιδί. Η Κάτια Νικολαΐδου μιλάει στο YOU για τη ζωή της, τις σχέσεις της, δηλώνει κατηγορηματικά ότι δεν θα έκανε έναν δεύτερο γάμο και σε καμιά περίπτωση δεν θα μπορούσε να γίνει κυρία… Κοκοβίκου! Η ηθοποιός σε μια εξομολόγηση εκ βαθέων στο YOU , άκρως αποκαλυπτική…

_MG_0176

Ήσουν πάντα αισιόδοξο άτομο;
Από μικρό παιδί. Και η μαμά μου κάποιες φορές που συζητάμε μου λέει: “Μη σου φαίνεται περίεργο, γεννήθηκες έτσι”. Ήξερα τι ήθελα από πολύ μικρή και το διεκδικούσα. Πάντα χάνεις κάτι, δεν μπορεί να τα παίρνεις όλα, αλλά αν χάσεις μια μάχη δεν χάνεις τον πόλεμο…
Δεν σε έχει κουράσει αυτό, να δίνεις συνέχεια μάχες;
Υπήρξαν στιγμές που όταν ήταν μαζεμένες πολλές δυσκολίες ευνουχίστηκα, αλλά κράτησε πολύ λίγο. Την επόμενη μέρα πάλι σηκώθηκα και χαμογέλασα… Παίρνω πολύ μεγάλη δύναμη από τον εαυτό μου και από τον Θεό και φυσικά από τους ανθρώπους που έχω κοντά μου, την οικογένειά μου, τον αδελφό μου, τους φίλους μου, την ανιψιά μου… Είμαι τυχερό άτομο.

Δεν σου γεννήθηκε ποτέ η επιθυμία να πάψεις να είσαι ο άντρας του εαυτού σου;
Δεν έμαθα αλλιώς. Όταν κάτι δεν το γνωρίζεις, δεν σου λείπει. Δεν σου κρύβω ότι υπάρχουν πολλές δύσκολες στιγμές που λέω “τι καλά που θα ήταν να είχες ένα στήριγμα στη ζωή σου, κάποιον που να μπορεί να σου πιάσει το χέρι”. Και μετά τα βάζω κάτω και λέω: “Ρε κοπελιά, αφού δεν το έχεις, τι παρακαλάς; Δεν θα τα καταφέρεις…”.

_MG_0262

 
Μήπως επειδή είσαι τόσο ανεξάρτητη δεν μπορείς να είσαι με κάποιον;
Δεν είμαι γατούλα, αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν είμαι συναισθηματική και ότι δεν μπορώ να δοθώ σε μια σχέση, ίσα-ίσα και υποχωρήσεις θα κάνω. Άλλο το κομμάτι της σχέσης, της συμβίωσης, της υποχώρησης, είναι δύο τελείως διαφορετικά πράγματα, κι άλλο να κρέμεσαι από τον άλλον.
Ξεπερνώντας τον καρκίνο αναθεώρησες πράγματα;
Εννοείται! Άλλαξε όλη μου η ζωή. Λειτούργησε θετικά μετά από πολλή δουλειά, όμως, και πολύ ψάξιμο. Πριν μου συμβεί αυτό ήμουν ένα κακομαθημένο παιδί που νόμιζα ότι όλα μου ανήκουν. (γέλια) Δούλεψα πάρα πολύ με τον εαυτό μου για να φτάσω στο σημείο να πω: “Κοίταξε σήμερα είναι μια καινούρια μέρα και παλεύεις για όλα, δεν υπάρχει τίποτα δεδομένο”.
Υπήρξαν στιγμές που υποκρινόσουν στους δικούς σου ότι είσαι καλά ενώ ήσουν ράκος;
Φυσικά. Υπήρξαν στιγμές που ήμουν το απόλυτο ράκος αλλά πίστευα ότι θα γίνω καλά. Δεν αφηνόμουν να πέσω. Κρατιόμουν… Έλεγα “γίνε καλά”.

_MG_0326

Ένα παιδί σου λείπει;
Αυτό το κομμάτι μου το έχει αναπληρώσει τόσο πολύ η βαφτιστήρα μου και ανιψιά μου. Έχω δοθεί τόσο πολύ σε αυτό το παιδί. Λατρεύω τα παιδιά, έχω παθολογική αγάπη γι’ αυτά. Πιστεύω ότι ήμουν γεννημένη για να γίνω μάνα, όμως στην πορεία ο Θεός είχε άλλα στο μυαλό του… Ευτυχώς έχω το Σοφάκι μου που για μένα είναι θείο δώρο.
Να υιοθετήσεις σκέφτηκες;
Αυτό το ήθελα από 20 χρόνων αλλά είναι πάρα πολύ δύσκολο. Δεν σ’ το δίνουν αν είσαι μόνη σου. Προσπάθησα αλλά βρήκα πόρτες κλειστές. Διάβαζα πριν από λίγο πόσα παιδιά Ελληνόπουλα είναι παρατημένα στα ορφανοτροφεία και η γραφειοκρατία δεν σε αφήνει να τα πάρεις. Πρέπει να ξυπνήσουμε, είναι κρίμα, γιατί σαν εμένα είναι πολλοί. Αγάπη χρειάζεται το παιδί . Είναι καλύτερα να μεγαλώσει σε ένα Ίδρυμα; Έλεος! πραγματικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ, την Τετάρτη 12/08!

you118

 

loading...