Τρυφερά οικογενειακά στιγμιότυπα κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός του YOU με τη Μαριέττα Χρουσαλά, τον Λέοντα Πατίτσα και τα δύο τους παιδιά, τη μόλις 3,5 ετών Μάργκω και τον 3 μηνών γιο τους, που θα βαφτιστεί στις 11 Ιουλίου και θα πάρει το όνομα Σπύρος.

IMG_1548

 

Η όμορφη οικογένεια απόλαυσε χαλαρές στιγμές στην πλαζ του “Αστέρα Βουλιαγμένης”, όπως παιχνίδια στην άμμο και βουτιές στα δροσερά νερά. Η Μαριέττα, αγκαλιά με τον γιο της, φρόντισε να κάνει μαζί του τις πρώτες βουτιές και να τον μάθει να χαίρεται τη θάλασσα, ενώ εκείνος παρόλο που είναι μικρούλης ακόμα έδειχνε να το απολαμβάνει πολύ.

IMG_1561

Ωστόσο, η τρυφερή μανούλα με καμάρι μίλησε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη για το αν της μοιάζει ή όχι ο γιος της. “Νομίζω ότι από τη μύτη και πάνω μοιάζει στον Λέοντα αλλά από τη μύτη και κάτω, όπως και η κόρη μας, μοιάζει σ’ εμένα. Είμαι πολύ ευτυχισμένη και χαρούμενη που η οικογένειά μας μεγάλωσε και η Μάργκω απέκτησε ένα αδελφάκι. Και εγώ και ο σύζυγός μου λατρεύουμε τα παιδιά και μακάρι να αποκτήσουμε κι άλλα”, είπε η Μαριέττα γεμάτη περηφάνια.

IMG_1565

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ την Τετάρτη 10/06!!!

COVER 109.indd

loading...