Τα μπογαλάκια τους για την άλλη μεριά του Ατλαντικού φαίνεται πως ετοιμάζει ζευγάρι γνωστών ηθοποιών, που πρωταγωνιστούν σε επιτυχημένη σειρά της ελληνικής τηλεόρασης!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Real News», τα φτερά τους για Νέα Υόρκη ετοιμάζονται να ανοίξουν οΠάνος Βλάχος και η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, ζευγάρι στη ζωή, αλλά και στο «Μην Αρχίζεις Τη Μουρμούρα».

Κατά την εφημερίδα, η μετακόμιση των δύο ηθοποιών θα γίνει τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, μετά το τέλος των γυρισμάτων του σίριαλ, καθώς η Ιωάννα σχεδιάζει να εμπλουτίσει τις σπουδές της στην υποκριτική και οΠάνος αποφάσισε να μην την αφήσει μόνη, δοκιμάζοντας, παράλληλα, την τύχη του στο «Μεγάλο Μήλο».

Μέχρι την μετακόμιση, οι δύο ηθοποιοί συνεχίζουν τα γυρίσματα της «Μουρμούρας», για επεισόδια που θα προβληθούν την επόμενη σεζόν, ενώ ο Πάνος κάνει πρόβες και για τις «Εκκλησιάζουσες» που θα παρουσιάσει το Εθνικό Θέατρο σε περιοδεία ανά την Ελλάδα, σε σκηνοθεσία Γιάννη Μπέζου.

Όπως μετάδωσε η εκπομπή «Μία», οι άνθρωποι του σήριαλ φαίνεται πως έχουν ήδη καταλήξει στον αντικατάσταση του Πάνου, που θα είναι ο Γιάννης Τσιμιτσέλης. Για το ρόλο της παρτενέρ του ακούστηκε το όνομα της συντρόφου του, Βάσως Λασκαράκη, η οποία, όμως, πρωταγωνιστεί σε άλλη σειρά, με αποτέλεσμα να έχoυν πέσει στο τραπέζι τα ονόματα της Ζέτας Μακρυπούλια και της Γιουλίκας Σκαφιδά!

star.gr

loading...