Η διάσημη ηθοποιός, Σούζαν Σαράντον, δεν θα μπορούσε να είναι περισσότερο υπερήφανη για τον γιο της, Miles Robbins, ο οποίος πρόσφατα αποκάλυψε ότι δεν ακολουθεί πάντα και αυστηρά τα πρότυπα των δύο φύλων.souzan 1

Η 68χρονη ηθοποιός βρέθηκε στη Νέα Υόρκη την Δευτέρα για να υποστηρίξει το «The Trevor Project» μία οργάνωση της LGBTQ κοινότητας που δραστηριοποιείται στην αποτροπή αυτοκτονιών και μίλησε για τον γιο της.

«Ως μητέρα, ξέρω πόσο δύσκολο είναι να επιβιώσεις τα χρόνια της εφηβείας και την διαδικασία της κοινωνικοποίησης – αν παρεκλίνεις από αυτή την γραμμή τότε τα πράγματα είναι δύσκολα», δήλωσε και συνέχισε: «Υπάρχουν τόσα πολλά παιδιά σήμερα που αμφισβητούνται, γκέι ή τρανσέξουαλ και που περνούν δύσκολες ώρες και είναι πολύ επικίνδυνα τα πράγματα για εκείνους. Πιστεύω πως είναι πολύ καλό που κάνουμε αυτές τις συζητήσεις και μπορούμε να κάνουμε τα παιδιά να καταλάβουν πως μπορούμε να συζητήσουμε».

Μάλιστα η χαρισματική ηθοποιός αναφέρθηκε και στην Caitlyn Jenner, δηλαδή τον νέο εαυτό του πατριού της Kim Kardashian, Bruce Jenner, που αποκάλυψε στον κόσμο πριν λίγες ημέρες.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που ήταν αυθεντική και βγήκε μπροστά, αλλά και για το ότι η οικογένειά της την υποστήριξε» είπε η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός. «Ωστόσο», συμπλήρωσε «πιστεύω πως είναι σημαντικό να θυμόμαστε πως υπάρχουν πολλοί τρανσέξουαλ που δεν έχουν τα ίδια μέσα με εκείνη και δεν έχουν την προσοχή που λαμβάνει εκείνη».

Πηγή: etonline.com

loading...