Έτοιμη να επιστρέψει ξανά στην παρουσίαση δελτίου ειδήσεων μετά από δέκα χρόνια είναι η Νανά Παλαιτσάκη, που από τη Δευτέρα 3 Αυγούστου θα είναι η κεντρική anchorwoman του «Ε» στη θέση της Ελεονώρας Μελέτη.

_MG_4271

Η έμπειρη δημοσιογράφος είναι πανέτοιμη να κερδίσει το μεγάλο στοίχημα με τους τηλεθεατές. Ωστόσο, προτού μπει στα τηλεοπτικά πλατό, ο φωτογραφικός φακός του YOU την “τσάκωσε” να απολαμβάνει το μπάνιο της στη Λίμνη της Βουλιαγμένης και να χαλαρώνει γεμίζοντας τις μπαταρίες της πριν από τη μάχη! “Το ότι επιστρέφω στο δελτίο είναι σαν να ανεβαίνω πάλι στο ποδήλατο μετά από καιρό… Είναι κάτι που ξέρω και αγαπώ πολύ. Μου αρέσουν οι προκλήσεις”, δηλώνει η ίδια κατ’ αποκλειστικότητα στο YOU και τονίζει πως ποτέ δεν φοβήθηκε τον ανταγωνισμό στην επαγγελματική της ζωή.

_MG_4269

 

“Σε καμιά δουλειά δεν μου είχαν στρώσει κόκκινα χαλιά και ροδοπέταλα… Στα 25 και πλέον χρόνια που δουλεύω δεν έχω χαλαρώσει στιγμή, εργάζομαι όπως ακριβώς την πρώτη μέρα που ξεκίνησα και ποτέ δεν επαναπαύτηκα στις δάφνες μου”, συμπληρώνει με υπερηφάνεια. Η απόφαση των υπευθύνων του σταθμού να αναλάβει το δελτίο ειδήσεων παρόλο που της χάλασε τα σχέδια των διακοπών, την χαροποίησε ιδιαίτερα, μάλιστα την επόμενη εβδομάδα μαζί με φίλους θα ταξιδέψει μέχρι την Ύδρα για μερικά μπάνια πριν πει την πρώτη καλησπέρα στις 3 Αυγούστους, στις 18:30, στους τηλεθεατές του “Ε”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ!!!

COVER_115.indd

loading...