Τι να λέμε τώρα… Πέφτεις πάνω στην Ιωάννα Λίλη face to face και έναν πανικό τον παθαίνεις βλέποντας την αψεγάδιαστη ομορφιά της, παρόλο που της έχουν καταλογίσει ότι έχει κάνει πολλά και διάφορα για να φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα! Εκείνη, βέβαια, τα προσπερνά όλα αυτά και δεν ακούει λόγια, βάζει σε προτεραιότητα τον άντρα και τα παιδιά της και ελπίζει σε ένα καλύτερο αύριο, ενώ έχει πάρει το “πράσινο φως” για την τρίτη σεζόν του “Όλα καλά”…

Με ποιο από τα παιδιά σου είσαι περισσότερο καψούρα, με τη Μαρία ή με τον Ιωάννη;

Η αγάπη για τα παιδιά μου είναι τεράστια και ανιδιοτελής. Η καρδιά μου είναι μοιρασμένη στη μέση.

Και ο άντρας σου τι μερίδιο παίρνει;

Ο άντρας μου έχει ολόκληρη την καρδιά μου!

Με ποιο από τα παιδιά σου κάνεις “ζουζουνιές”;

Έχω αγάπη με την κόρη μου και “καψούρα” με τον γιο μου!

Πώς νιώθεις που τα βλέπεις να μεγαλώνουν;

Με αγχώνει πάρα πολύ που μεγαλώνουν σε έναν αβέβαιο κόσμο… Καθόμαστε και συζητάμε με τον άντρα μου πολλές φορές για το μέλλον που μας ξημερώνει. Με χαροποιεί πάρα πολύ το γεγονός ότι είμαστε κοντά στα παιδιά μας σαν γονείς, από πάνω τους – και θα είμαστε και αργότερα, σε όλες τις αποφάσεις τους στο πλευρό τους.

lilli

Να σου πω… Εσύ έχεις καταρρίψει αυτό το ρητό που λέει ότι ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα!

Δεν ξέρω πώς βγήκε αυτό το ρητό και γιατί. Αλλά επειδή ρωτάς εμένα να σου πω αν είμαι ερωτευμένη ακόμα με τον άντρα μου, ισχύει αυτό που σου είπα και πριν, ότι, δηλαδή, η καρδιά μου του ανήκει ολοκληρωτικά!

Δηλαδή εσύ κρίση στο γάμο σου, να φανταστώ, ότι δεν έχεις περάσει…

Κρίση όχι. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν καβγαδίζουμε κιόλας και ότι όλα είναι μέλι-γάλα σε αυτήν τη ζωή! Θα ακουγόταν και εξωπραγματικό εάν συνέβαινε κάτι τέτοιο… Εννοείται ότι έχουμε και στιγμές έντασης τις οποίες, φυσικά, τις ξεπερνάμε με πολλή συζήτηση και ψυχραιμία. Τα βάζουμε κάτω και προχωράμε, μόνο έτσι σώζεις την σχέση σου. Με πολλή κουβέντα και σεβασμό απέναντι στον άνθρωπό σου.

Και να πούμε, βέβαια, ότι ένας γάμος θέλει πολλή δουλειά…

Φυσικά θέλει πολλή δουλειά και παίδεμα γιατί τίποτα και κανένας δεν είναι δεδομένος -πόσω μάλλον ο σύντροφός σου- σε αυτήν τη ζωή. Θέλει μεγάλη προσπάθεια για να βρεις τα πατήματά σου μαζί με τον άλλον. Εγώ με τον Θοδωρή, που παντρευτήκαμε πολύ γρήγορα και δεν προλάβαμε να μάθουμε ο ένας τα χούγια του άλλου, τα ανακαλύψαμε ως παντρεμένοι και έτσι έπρεπε να πορευτούμε αλλά και να τα ξεπεράσουμε… Μην τα ξαναλέμε αυτά, δουλέψαμε πολύ την σχέση μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ!!!

COVER_111.indd

loading...