Απίστευτες ιστορίες από τη νυχτερινή Αθήνα «πρωταγωνιστούν» στο συγκλονιστικό βιβλίο για τη ζωή της Πόλυς Πάνου με τίτλο «Η αρχόντισσα», που θα κυκλοφορήσει σε λίγες ημέρες στα βιβλιοπωλεία και αποτελεί έκδοση της Λαϊκής Συμφωνικής Ορχήστρας «Εν-Χορδώ».

Ο συγγραφέας Κώστας Παπασπήλιος, ύστερα από μεγάλη έρευνα στο προσωπικό και το επαγγελματικό περιβάλλον της θρυλικής τραγουδίστριας, φέρνει στο φως άγνωστα περιστατικά, μπροστά και πίσω από τα φώτα της λαμπερής καλλιτεχνικής πορείας της μεγάλης κυρίας του ελληνικού τραγουδιού, η οποία έφυγε από τη ζωή το 2013. Αποσπάσματα από το βιβλίο δημοσίευσε η εφημερίδα “Espresso”.

Η κόντρα με τον Μαργαρίτη

Σε μια συναυλία της Πόλυς Πάνου με τον Γιώργο Μαργαρίτη, ο τραγουδιστής επέμενε στον διοργανωτή να βγει στη σκηνή μετά τη συνάδελφό του, τονίζοντας ότι εκείνη ήταν φίρμα τού χθες κι αυτός φίρμα τού σήμερα. «Μόλις το έμαθε αυτό η Πόλυ (αφού τον αποκάλεσε “βλάχο”), προσποιήθηκε πως αρρώστησε και δεν θα πήγαινε. Ομως, όταν ο Μαργαρίτης ήταν στην πίστα κι έλεγε το τέταρτο τραγούδι του, εμφανίστηκε η Πάνου και ανάμεσα στις επευφημίες του κοινού πήρε το μικρόφωνο. “Σ’ το ‘πα εγώ: θα μου τη φέρει η Πατρινιά” είπε ο Μαργαρίτης στον διοργανωτή».

Για περισσότερα νέα πατήστε ΕΔΩ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Απίστευτο ξεκατίνιασμα! Η νέα απάντηση της Φιλοθέης Μώβ στις κατηγορίες του Γιάννη Βαρδή που προκάλεσε αίσθηση

Στη δημοσιότητα οι καταθέσεις των γυναικών της Βουλής – Δείτε τα αστρονομικά ποσά που εχουν στους λογαριασμούς τους!

Η απίστευτη γκάφα του Ηλία Βρεττού μπροστά στις κάμερες που τον έκανε ρεζίλι δημοσίως!

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ