Η κόντρα τους έχει χτυπήσει κόκκινο. Και όπως φαίνεται θα οδηγηθεί μέχρι τα δικαστήρια. Μέσα από συνέντευξή της αγαπημένη Ελληνίδα παρουσιάστρια δηλώνει έξω φρενών με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο χαρακτηρίζοντάς τον  «φασίστα»!

«Έχω ήδη κάνει εξώδικο και ακολούθως θα κινηθώ δικαστικά, με μήνυση και αγωγή», λέει, στο ένθετο «Secret» της εφημερίδας «Παραπολιτικά», η παρουσιάστρια του «Πρωινούλι»,  Έλλη Παπαγγελή. Αφορμή για να ξεκινήσει η κόντρα τους ήταν όταν ο δημοσιογράφος και παρουσιάστης την αποκάλεσε «φασίζουσα έκπτωση».

«Ο Μπογδάνος είναι ο πραγματικός φασίστας με αυτά που λέει! Εγώ έχω τελειώσει τη Φιλοσοφική και οι σπουδές μου μαζί με την ανατροφή μου, μού έμαθαν να μην χωρίζω τους ανθρώπους σε κατηγορίες. Δεν με ενδιαφέρει η άποψη του Κωνσταντίνου Μπογδάνου. Ποτέ δεν με ενδιέφερε, γιατί δεν τον θεωρώ σοβαρό δημοσιογράφο, αλλά έναν τύπο που παραπέμπει σε χαβαλέ», αναφέρει χαρακτηριστικά η Έλλη.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Αυτό δεν το περιμέναμε! Η Λαμπίρη αποκάλυψε τι δεν μάθαμε ποτέ για την Ελένη Μενεγάκη

Ράγισαν καρδιές! Οι φωτογραφίες από τα τελευταία γενέθλια της Γεωργίας Αποστόλου και το σπαρακτικό μήνυμα του κολλητού της

Τραγική ειρωνεία: Αυτός ήταν ο σύντροφος της Γεωργίας Αποστόλου που είχε πεθάνει ξαφνικά στον ύπνο του!

loading...