Στην κάμερα της εκπομπής «Αποκαλυπτικά» μίλησε η Ελένη Μενεγάκη, αμέσως μετά το φινάλε της εκπομπής της για τη φετινή σεζόν. 

Η τηλεοπτική σεζόν που ολοκληρώθηκε

«Τελειώσαμε και φέτος. Η σεζόν ήταν όπως ήταν πάντα. Δηλαδή ξεκινάς και τρέχεις, είναι ένας αγώνας που δεν σταματάει ποτέ. Πάντα νομίζεις όλα τα ξέρεις, τι πρέπει να κάνεις.  Δεν ισχύουν κάθε φορά γιατί αλλάζει η εποχή,  αλλάζεις εσύ, αλλάζουν οι γύρω σου και προσαρμόζεσαι στα νέα δεδομένα. Ήταν μια υπέροχη χρονιά – και για μένα προσωπικά, αλλά και σαν εκπομπή. Ήταν μια χρονιά που κύλησε σαν γάργαρο νεράκι» 

Το άγχος για την επόμενη χρονιά

«Πάντα έχω άγχος, βέβαια. Όπως πάντα, με την επιστροφή μου, ξεκινάει και η αγωνία μου. Ειδικά μετά από πολύ δυνατή χρονιά, έχω άγχος πώς θα τη ξεπεράσεις ή πώς θα τη φτάσεις». 

Η συνεργασία με τον Alpha

«Έδωσα ραντεβού γιατί έχω μια συμφωνία που τρέχει ήδη δύο χρόνια και έχω ένα ακόμα χρόνο.  Η εκπομπή θα είναι ίδια. Τώρα αν σκεφτούμε κάτι νέο και το βάλουμε μέσα, δεν είναι ότι ξέρω κάτι και δεν σας το λέω. Το καλοκαίρι θα τα σκεφτούμε αυτά». 

O ανταγωνισμός & η έλευση της Ναταλίας Γερμανού στη μεσημεριανή ζώνη

«Επειδή εγώ δεν είμαι πρωτάρα σε αυτή τη δουλειά, έχω πολλά ένσημα στην πλάτη μου, 27 χρόνια κάνω τηλεόραση, κοντεύω τα 30, τα ακούω πολύ ωραία όλα αυτά, πολύ ευχάριστα. Η Ναταλία είναι μια υπέροχη παρουσιάστρια και πολύ καλή δημοσιογράφος. Έχει πολύ καλό λόγο, κάνει πολύ καλές συνεντεύξεις. Δεν έχουμε βρεθεί ποτέ στην ίδια ζώνη, αλλά ΟΚ θα γίνει κι αυτό. Όλα καλά ρε παιδιά… Μπορεί να υπάρχει δουλειά για όλο τον κόσμο; Δεν σημαίνει ότι δεν είμαι φιλόδοξη αυτό. Είμαι φιλόδοξη, αλλά δεν είμαι καθόλου ανταγωνιστική. Καθόλου! Ποτέ δεν ήμουν». 

Τα κιλά της εγκυμοσύνης

«Πώς έχασα όλα τα κιλά; Κάποια στιγμή είπα πως πρέπει να κάνω δίαιτα και έτσι ξεκίνησα. Σε μένα, όμως, είναι πολύ αποτελεσματικό, λειτουργεί πολύ καλά επάνω μου το άγχος. Όποτε με πιάσει άγχος για κάτι, μου κόβεται και η όρεξη. Έτσι χάνονται και τα κιλά». 

Πηγή: yupiii.gr

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ