“Όταν εμείς κάνουμε σχέδια ο Θεός γελάει”, λέει ο λαός και μάλλον δεν έχει άδικο. Ο λόγος; Τα καλοκαιρινά σχέδια για τις διακοπές της Ελένης Μενεγάκη ανατράπηκαν, κάτι που δεν άρεσε καθόλου ούτε σε εκείνη ούτε στον αγαπημένο της Μάκη Παντζόπουλο, που είναι αναγκασμένος να βρίσκεται μακριά της.

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια είχε προγραμματίσει να φύγει την επόμενη μέρα από το φινάλε της εκπομπής της για τη φετινή σεζόν (το Σάββατο 27 Ιουνίου) για την Άνδρο, φαίνεται, όμως, πως ματαίωσε για λίγο την αποχώρησή της, αφού λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων είναι αναγκασμένη να βρίσκεται στην πρωτεύουσα και μακριά από τον καλό της. Εκείνος, ωστόσο, ήδη είναι στο νησί και τους περιμένει, όμως, όπως όλα δείχνουν, θα αργήσουν να βρεθούν για τουλάχιστον δύο εβδομάδες.

278441

 

Ο φωτογραφικός φακός του YOU “τσάκωσε” το ζευγάρι στο λιμάνι της Ραφήνας, όπου η Ελένη πήγε τον Μάκη το πρωί του Σαββάτου 4 Ιουλίου για να αναχωρήσει με το πλοίο της γραμμής για την Άνδρο. Εκείνος όταν έμαθε στις 28 Ιουνίου για την ανατροπή των σχεδίων της πήρε το πρώτο καράβι και ήρθε για λίγες μέρες στην Αθήνα για να δει τόσο τη ίδια όσο και την “πριγκίπισσα” τους που του λείπει πολύ. “Με την κόρη του κάνει σαν τρελός, είναι πολύ χαζομπαμπάς, δεν αντέχει που είναι μακριά της”, δηλώνει φιλικό πρόσωπο της οικογένειας στο YOU.

278456

Για το ζευγάρι είναι η πρώτη φορά που θα κάνει -έστω και για λίγο καιρό- χωριστές διακοπές, αφού από την πρώτη μέρα της γνωριμίας του είναι σχεδόν αχώριστο. Οι αναβολές και η αλλαγή σχεδίων “σκοτώνουν” κυριολεκτικά την Ελένη που δεν της αρέσει καθόλου -ως γνήσια Σκορπιός που είναι- να βγαίνει εκτός προγράμματος! “Δεν το πιστεύω ότι θα φάω το καλοκαίρι μου στην Αθήνα”, λέει και ξαναλέει στους οικείους της και ο εκνευρισμός της είναι φανερός. Ωστόσο, καλώς εχόντων των πραγμάτων, η Ελένη και τα τέσσερα παιδιά της θα ξεκινήσουν τις καλοκαιρινές διακοπές τους στον “παράδεισό” τους στα μέσα Ιουλίου, όπου αναμένεται να αναχωρήσουν όλοι μαζί για την Άνδρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ, την Τετάρτη 08/07

COVER_113.indd

loading...