Η Ελένη Μενεγάκη και ο Ματέο Παντζόπουλο έπεσαν θύματα κλοπής.

Η παρουσιάστρια και ο σύντροφός της, που αυτή την περίοδο κάνουν κρουαζιέρα στο Αιγαίο, είχαν σταθμεύσει το σκάφος τους στο λιμάνι της Καλύμνου και είχαν βγει έξω για φαγητό.
Μέρα-μεσημέρι, επιτήδειοι εκμεταλλεύτηκαν την απουσία του ζευγαριού, μπούκαραν μέσα στο σκάφος και χωρίς να γίνουν αντιληπτοί τα ξάφρισαν όλα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, απέσπασαν πολλά χρήματα από την τσάντα της παρουσιάστριας του Αlpha, καθώς και όλες τις πιστωτικές της κάρτες.
Ένας άνθρωπος που γνώρισε πως επρόκειτο για το σκάφος του ζευγαριού και έτρεξε αμέσως να τους ειδοποιήσει.
Οι δυο τους γύρισαν εσπευσμένα μην μπορώντας να συνειδητοποιήσουν αυτό που συνέβη. Το πρώτο πράγμα που έκανε, η Ελένη Μενεγάκη, ήταν να πάρει τηλέφωνο στις τράπεζες και να ακυρώσει όλες της τις κάρτες.
Μετά το περιστατικό ο Ματέο και η Ελένη αποφάσισαν να μην αναφέρουν το περιστατικό στην αστυνομία και να συνεχίσουν ανενόχλητοι την κρουαζιέρα τους στα νησιά, αποδεικνύοντας πως ο έρωτας τους είναι πάνω από τα λεφτά.
Αυτή πάντως δεν ήταν η πρώτη φορά που η παρουσιάστρια και ο σύντροφός της πέφτουν θύματα ληστείας αφού πριν από τρία χρόνια επιτήδειοι είχαν κλέψει το πρώτο σκάφος του ζευγαριού το οποίο ο Ματέο είχε αγοράσει έναντι 60.000 ευρώ.

loveradio.gr

loading...