Δεν μπορεί μακριά από τη θάλασσα και το δείχνει. Μετά την απόδρασή της στη Μύκονο το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, ο φωτογραφικός φακός του YOU τσάκωσε την παρουσιάστρια στην αγαπημένη της παραλία στην Ανάβυσσο να κάνει ηλιοθεραπεία, απολαμβάνοντας το ποτό της, πριν κάνει τις βουτιές της και ασχοληθεί με τις… ώρες με το σερφ.

_MG_6517 (2)

Η Ελεονώρα, όπως ήταν φυσικό, τράβηξε τα βλέμματα των θαμώνων με το καλλίγραμμο σώμα της, ενώ έδειχνε ιδιαίτερα ανανεωμένη. Δεν είναι λίγοι εκείνοι, μάλιστα, που υποστηρίζουν ότι η αλλαγή της αυτή οφείλεται και στα μαθήματα hot yoga που έχει ξεκινήσει. Fan της άσκησης η ίδια, αυτό είναι το νέο “κόλλημά” της, όπως φάνηκε, άλλωστε, και κατά το διάστημα της παραμονής της στη Μύκονο. Η παρουσιάστρια πήρε από τις πρώτες μέρος στα μαθήματα που πρόσφερε το 5άστερο ξενοδοχείο “Kivotos”, σε συνεργασία με τη γυμνάστρια Ελένη Πρέκα, και είχε την ευκαιρία να διασκεδάσει, να εξασκηθεί αλλά και να διευρύνει τις γνώσεις της πάνω στην εν λόγω άσκηση.

192528

Παράλληλα, βέβαια, μια μίνι εξόρμηση στη γειτονική Δήλο με το ιδιωτικό γιοτ του ξενοδοχείου, συμπλήρωσε ιδανικά το… μενού της παραμονής της εκεί. Μάλιστα, η Ελεονώρα είχε και… καλή παρέα, αφού μαζί της ήταν η Ευγενία Μανωλίδου (επίσης φανατική της hot yoga) με τον βουλευτή σύζυγό της Άδωνη Γεωργιάδη. Πάντως η παρουσιάστρια προσπάθησε να περάσει απαρατήρητη, αφού φορούσε συνεχώς την… κουκούλα της!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ!!!

COVER 109.indd

loading...