Η απίστευτη σπόντα του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον Δημήτρη Σταρόβα κατά τη διάρκεια των Καρντάσιανς -«Γιατί κι εγώ θα ήθελα να είμαι σε μια εκπομπή που να κάθομαι, να κοιμάμαι και να πληρώνομαι»- αποτέλεσε χτες ένα από τα πρώτα θέματα συζήτησης της εγχώριας show biz.

Ανάμεσα σε αυτούς που έσπευσαν να το σχολιάσουν ήταν και ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος από τον αέρα του Πρωινό τόνισε: «Ήταν αγενές, ήταν πάνω από το όριο. Με τη λογική της πλάκας είπε κάτι που πίστευε, ότι δηλαδή δεν βοηθάει στην εκπομπή».

Κατά τη διάρκεια της τελευταίας εκπομπής των Καρντάσιανς, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έστειλε την δική του απάντηση στον παρουσιαστή. «Χθες παίξαμε ένα παιχνίδι το βράδυ, αυτό με τις κάρτες και έμαθα ότι σήμερα συζητήθηκε αρκετά, είπαμε ότι θα πούμε την αλήθεια. Μου μετέφεραν το πρωί, επειδή δεν είδα τηλεόραση, ότι ο Γιώργος Λιάγκας είπε ότι ήταν αγενές αυτό που είπα για τον Δημήτρη, ότι κοιμάται. Θέλω να πω στον Γιώργο Λιάγκα να κοιτάξει λίγο, να προσέξει τι ακριβώς σημαίνει αγένεια και να κοιτάξει τι κάνει στην δική του την εκπομπή. Δεν ήμασταν ποτέ φίλοι με τον Γιώργο, τον εκτιμώ όμως πάρα πολύ επαγγελματικά. Όταν με έναν άνθρωπο τα λες και εκτός, τα λες και εντός, τότε θα πρέπει να έχεις αυτή την άνεση να μιλάς ειλικρινά», τόνισε ο ίδιος.

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Είναι από τις λίγες φορές που λέμε τόσο πολύ την αλήθεια όλοι σε αυτή την εκπομπή που χαίρομαι ιδιαίτερα γι’ αυτό που συμβαίνει. Θα ήθελα ο Γιώργος να κοιτάξει τι κάνει με τους συνεργάτες του, όπως γι’ αυτά που έχει πει για τον Θέμη και για άλλους. Να κοιτάξει ακριβώς τι σημαίνει αγένεια και μέχρι που ξεκινάει και που σταματάει. Όταν υπάρχει ειλικρίνεια μεταξύ συνεργατών, είναι η ωραιότερη συνεργασία. Και έχω πει πάρα πολλές φορές ότι σας ευχαριστώ για την τιμή που μου κάνατε και συνεργαστήκαμε αυτά τα δύο χρόνια. Δεν υπήρξε πιο αληθινή φάση από αυτό που ζήσαμε εδώ. Η αγένεια σημαίνει ψέμα. Και ψέμα εδώ μέσα δεν υπήρξε ποτέ».

Δείτε περισσότερα στο video που ακολουθεί:

Πηγή: peoplegreece.com

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ