Δέσποινα Βανδή: Η συγκίνηση για τον πατέρα της και το μήνυμά της στο facebook!
H Δέσποινα Βανδή έγραψε ένα συγκινητικό μήνυμα στο facebook και αναφέρθηκε στον πατέρα της και στα λόγια που ποτέ δεν ξέχασε παρά το γεγονός ότι έχει φύγει από τη ζωή εδώ και 16 χρόνια.
Η ίδια έγραψε: «Ο πατέρας μου πάντα μου έλεγε «ο Θεός να δίνει σε σένα και εσύ παιδί μου στους άλλους». Πάνε 16 χρόνια απο τότε που «έφυγε» όμως τα λόγια του ηχούν ακόμα στα αυτιά μου…σα χθες να ‘τανε. Η προσφορά σε ανθρώπους που τη χρειάζονται είναι ανεκτίμητη.Κυρίως η «αθόρυβη»!Αυτή τη στιγμή που σας γράφω είμαι τόσο συγκινημένη ακριβώς γι αυτόν το λόγο! Εχει γεμίσει η ψυχή μου με τη γενναιοδωρία όλων αυτών των ανθρώπων που με τόση χαρά και χωρίς καμμία δεύτερη σκέψη, μου παραχωρούν προϊόντα απο τις εταιρίες τους για να συνδράμουν στο μεγάλο bazaar που ετοιμάζω στις 27 Δεκέμβρη για το Ορφανοτροφείο Θηλέων Θεσσαλονίκης «Η Μέλισσα» ,στο φουαγιέ του Δημαρχείου της Θεσσαλονίκης! Ευχαριστώ απο καρδιάς το Δήμαρχο κ.Μπουταρη για την παραχώρηση του χώρου!
Σας ευχαριστώ όλους ήδη προκαταβολικά!Όλο αυτό δε θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς την πολύτιμη βοήθεια σας και αναρωτιέμαι μεσα μου «είχατε άραγε κι εσείς έναν πατέρα που σας έλεγε τέτοια λόγια»…»


Πηγή: www.gossip-tv.gr

loading...