Κατά καιρούς έχει δεχτεί πολλές επιθέσεις για το υποκριτικό της ταλέντο, με την ομορφιά της πολλές φορές να το «καβαλάει».

Η Κατερίνα Παπουτσάκη, αναλύοντας κατά πόσο ο ρόλος της Φοίβης που υποδύεται στο «Εθνική Ελλάδος» έχει στοιχεία του εαυτού της, ξέσπασε στο περιοδικό «Celebrity».

«Η καριέρα μου ήταν αποτέλεσμα του καλού μου πλαστικού και όχι του ταλέντου μου». Τώρα όσον αφορά σε εμένα, ίσως κάποιος θα μπορούσε να με αμφισβητήσει ως προς το ταλέντο μου σαν ηθοποιό, όμως εγώ δεν ονειρεύτηκα ποτέ μια τέτοια καριέρα. Εγώ ξεκίνησα να κάνω αυτή τη δουλειά με σκοπό να εξωτερικεύσω όσα είχα μέσα μου. Να διοχετεύσω τα συναισθήματά μου, αλλά και να εμπλουτίσω τον εσωτερικό μου κόσμο περισσότερο. Για εμένα είναι μια αντίστροφη διαδικασία από αυτή της Φοίβης. Σίγουρα, στην εν λόγω δουλειά υπάρχει και το στοιχείο της εμφάνισης και της λάμψης, όμως δεν είναι μόνο αυτά. Υπάρχουν πολλοί ηθοποιοί, για παράδειγμα, που ζουν για τη δουλειά τους και αποφεύγουν τη δημοσιότητα, υπηρετώντας το επάγγελμα με έναν άλλο τρόπο. Οι δουλειές που κάνω σίγουρα απευθύνονται στο ευρύ κοινό, οπότε αναγκαστικά και εγώ μπαίνω στη διαδικασία να τις επικοινωνήσω. Όμως, δεν ήταν ποτέ αυτοσκοπός μου αυτό το κομμάτι της δουλειάς μου.

filathlos.gr

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ