Απόλαυσε τις διακοπές της στο “νησί των Ανέμων” και αποφάσισε στη συνέχεια να επιστρέψει -πού αλλού;- στην ιδιαίτερη πατρίδα της τη Ρόδο. Ο λόγος για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου που περνά στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης στη γενέτειρά της, κοντά στα αγαπημένα της πρόσωπα.

NN1_7794

Η ίδια λατρεύει την οικογένειά της και όποτε βρίσκει ευκαιρία τούς επισκέπτεται, ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες που οι επαγγελματικές υποχρεώσεις και τα τρεξίματα έχουν “παγώσει”! Για να καλύψει, λοιπόν, το χαμένο χρόνο με τη μαμά της, που της λείπει πολύ, φρόντισε να περάσουν οι δυο τους αρκετές ώρες μαζί, συζητώντας και απολαμβάνοντας τις χαρές του καλοκαιριού. Κατευθύνθηκαν, λοιπόν, λίγο έξω από τη Ρόδο, στις Πηγές Καλλιθέας, όπου τις αποθανάτισε ο φωτογραφικός φακός του YOU να κάνουν το μπάνιο τους και να ηρεμούν σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον.

NN1_7520

Στυλάτη -όπως κάθε φορά-, φορώντας ένα ολόσωμο μαύρο μαγιό που τόνιζε τις καμπύλες της δύσκολα περνούσε απαρατήρητη, αφού πολλά ήταν τα κεφάλια των θαμώνων που γύρισαν στο πέρασμά της! Η παρουσιάστρια έκανε τις βουτιές στα κρυστάλλινα νερά των ιαματικών λουτρών και μέχρι αργά το απόγευμα έμεινε εκεί, θαυμάζοντας το τοπίο και “αδειάζοντας” το μυαλό της από σκοτούρες και προβληματισμούς…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ!!!

cover-you_117

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ