Ο λαός λέει “το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει” και τρανταχτό παράδειγμα είναι η Μπέσυ Μάλφα και η κόρη της Νίκη Σκιαδαρέση. Μαμά και κόρη φωτογραφίζονται και μιλούν για την τρυφερή τους σχέση. Οι δυο τους μοιάζουν πολύ και μοιράζονται -μεταξύ άλλων- και τη μεγάλη τους αγάπη που δεν είναι άλλη από το θέατρο.

Η Μπέσυ Μάλφα καμαρώνει πολύ για τα τρία της παιδιά – φαίνεται πως μαζί με τον σύζυγό της Γεράσιμο Σκιαδαρέση έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά ως προς την ανατροφή τους και την επιλογή των “θέλω” τους. Από την άλλη η Νίκη Σκιαδαρέση, στα 18 της χρόνια, είναι έτοιμη να ανέβει στο θεατρικό σανίδι έχοντας ως όνειρο ζωής να παίξει με τους γονείς της στην ίδια παράσταση, ενώ εκείνοι θα της κλείνουν πονηρά το μάτι στην πιο βαθιά υπόκλιση…

Η συνέντευξη από το περιοδικό YOU, στον Γιώργο Μπέζα.

IMG_5717

Μπέσυ Μάλφα:

Η Νίκη είναι έτοιμη να “φάει” κλειστές πόρτες ή το όνομα των γονιών της θα τις ανοίξει διάπλατα;

Έχει μπει πολύ κόσμος στη δουλειά, πολλά παιδιά ηθοποιών και δεν νομίζω πως ισχύει πλέον κάτι τέτοιο. Αυτό επικρατούσε χρόνια πριν όπου οι γονείς των παιδιών ήταν σταρ. Ήταν πολύ βαρύ το όνομα, τώρα δεν πιστεύω πως υπάρχουν σταρ.

Είναι όνειρό σου να παίξετε μαζί κάποια στιγμή;

Πολλά όνειρα για το μέλλον δεν κάνω γιατί έρχεται η πραγματική ζωή και με αποστομώνει. Δεν θα έλεγα, όμως, “όχι” να παίξω με τα παιδιά, θα χαιρόμουν!

Όλο αυτό που συμβαίνει με την Ελλάδα σήμερα πώς το βιώνεις εσύ;

Έχω άγχος και αγωνία και φυσικά πονάω για την πατρίδα μου. Ελπίζω πάντα σε ένα καλύτερο αύριο και γι’ αυτό παλεύω.

IMG_5764

Με την κόρη σου τα προσωπικά της τα συζητάτε;

Και ναι και όχι. Προσπαθώ να είμαι διακριτική -όσο μπορώ σαν μητέρα- και περιμένω εκείνες να μου πουν αυτά που θέλουν όταν έρθει το σωστό timing.

Είσαι χαλαρή ή συντηρητική μητέρα;

Προσπαθώ να μην ανακατεύομαι καθόλου στα προσωπικά τους και να παίρνουν μόνες τους τις αποφάσεις, για να έχουν τις εμπειρίες και να βγάλουν τα συμπεράσματα τα σωστά γι’ αυτές σύμφωνα με το χαρακτήρα τους. Στα υποκριτικά και στα επαγγελματικά μιλάμε αρκετά. Δηλαδή πώς πρέπει να είναι η τοποθέτηση της φωνής σε ένα τραγούδι, για το θέμα του μπαλέτου, της ηθοποιίας…

Σε ρώτησε ποτέ η κόρη σου αν στο χώρο της δουλειάς σου έχεις νιώσει άβολα από φλερτ; Τους έχεις πει τι πρέπει να προσέχουν;

Εμένα ποτέ δεν με έχουν φέρει σε άβολη θέση παράγοντες ή σκηνοθέτες. Αντίθετα, με έχουν σεβαστεί και μου έχουν φερθεί πολύ σωστά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ!!!

COVER_113.indd

loading...