Το τραγούδι “Ποια θυσία” αναμφίβολα αποτελεί μια από τις κορυφαίες Ελληνικές μουσικές λαϊκές δημιουργίες και τραγούδι σταθμό στην καριέρα της Άντζελας Δημητρίου.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της η Lady είχε εκμυστηρευτεί ότι το τραγούδι ουσιαστικά δεν ήταν ερωτικό… δεν γράφτηκε και δεν απευθύνθηκε ποτέ σε κάποιον άντρα… αλλά στον γιο της, ο οποίος δεν μεγάλωσε μαζί της, όπως αναφέρει και η Espresso. Ήταν βρέφος όταν τον αποχωρίστηκε… περισσότερες λεπτομέρειες η Άντζελα πάντα απέφευγε να δίνει γιατί ήταν κάτι που την πονούσε ιδιαίτερα.

Για την ιστορία… προσέξτε λίγο τους στοίχους…

«Ήμουν απελπισμένη»

Όπως διευκρίνισε μάλιστα, όταν δημιουργήθηκε το εν λόγω κομμάτι, η ίδια και οι συνεργάτες της βρίσκονταν σε συναισθηματική φόρτιση και είχαν καταναλώσει αλκοόλ.. «Το γράψαμε μαζί με τον Μάνο Κουφιανάκη και τον Χάτρη Καλούδη στο σπίτι του Χάρη στις 7 το πρωί, πίνοντας πάρα πολύ κρασί. Εγώ έλεγα την ιστορία μου και ότι ήθελα να είχα τον γιο μου κοντά μου! Όλοι ατην αρχή πίστευαν ότι είναι κομμάτι ερωτικό, αλλά το τραγούδι αυτό είναι γραμμένο για τον γιο μου τον Βαγγέλη, που μου τον πήραν σε μικρή ηλικία και τον δώσανε στην θεία μου να τον μεγαλώσει…»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Το μήνυμα της Δημητρίου στον Λιάγκα για τον χαμό του πατέρα του και το ξέσπασμα: «Είναι ντροπή του…»

Η Άντζελα για πρώτη φορά απαντά! Πώς πήρε την διαφήμιση από τα Jumbo – Απίστευτο παρασκήνιο!

Το ξέσπασμα της Δημητρίου: «Ξεσφτίλισε» on air την Αποστολία Ζώη για την μεταμφίεσή της στο YFSF

 

loading...