Ο Θέμης Γεωργαντάς βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Όλα Μπιμ» του Θέμουκαι ήταν η σειρά του να αποκαλύψει πράγματα για την προσωπική του ζωή. Μόνο που δεν περιορίστηκε στις προσωπικές του εξομολογήσεις, αλλά αποκάλυψε στοιχεία και για την ιδιωτική ζωή του Γιάννη Λάτσιου!

Όταν ο Βαγγέλης Περρής τον ρώτησε πιο είναι το πιο ακραίο μέρος που έχει κάνει σεξ ο Θέμης Γεωργαντάς είπε: «Είμαι τόσο συντηρίκλας που φοβάμαι και τη σκιά μου. Παρόλα αυτά το πιο ακραίο για εμένα είναι μια παραλία αργά το βράδυ. Έχω ακούσει τέρατα στο εξομολογητήριο να λένε. Αλήθεια σας το λέω, στην ιδέα ότι έστω μπορεί να με δει ένα μάτι λίγο φρικάρω. Σε άλλους αρέσει πολύ αυτό, να μπούνε σε ένα αυτοκίνητο, να πάνε σε ένα πάρκο», με τον Βαγγέλη Περρή να συμπληρώνει: «Εδώ στο ασανσέρ του Ant1 γίνεται χαμός!». 

Αμέσως μετά ήρθε η αποκάλυψη από το στόμα του Θέμη Γεωργαντά: «Είναι αυτό που ανεβοκατεβαίνει ο Λάτσιος. Τι έχει πει το στόμα μου σήμερα, δεν υπάρχει. Ελπίζω να τα κόψετε όλα αυτά στο μοντάζ».

Φυσικά στο μοντάζ δεν κόπηκε τίποτα και παρακαλούμε πολύ όποιος γνωρίζει που βρίσκονται οι κασέτες ασφαλείας από τις κάμερες του κολασμένου ασανσέρ να μας τις στείλει!

marymary.gr

loading...