Δύσκολες ώρες περνάει ο γνωστός ηθοποιός, καθώς η κωμική ηθοποιός μητέρα του, έφυγε από τη ζωή το Σάββατο σε ηλικία 85 ετών!

Η Ανν Μίρα, μητέρα του Μπεν Στίλερ, ήταν παντρεμένη με τον Τζέρυ Στίλερ, ο οποίος βρίσκεται εν ζωή. Η ίδια, έγινε γνωστή από την τηλεόραση όπου έπαιζε σε σκετς με τον σύζυγό της διακωμωδώντας το γάμο τους!

Εκτός από τον χολιγουντιανό ηθοποιό και τον σύζυγό της αφήνει πίσω της και την κόρη της, Έιμυ.

250515093549_9079

Η Μίρα γεννήθηκε στις 20 Σεπτεμβρίου του 1929 και ξεκίνησε τη καριέρα της παίζοντας σε καλοκαιρινούς θιάσους. Στην τηλεόραση έπαιξε πρώτη φορά το 1954 (The Greatest Gift, NBC), σύμφωνα με βιογραφικά στοιχεία της στο MTV.com. Γνωρίστηκε με τον άντρα της το 1953 σε γραφείο ατζέντη και παντρευτήκαν λίγους μήνες μετά. Ξεκίνησαν δουλεύοντας μαζί σε έναν θίασο κωμικών και μετά δημιούργησαν το δικό τους ντουέτο, που τους έκανε γνωστούς στην αμερικανική τηλεόραση και ιδιαίτερα στο «Ed Sullivan Show.»

Ξεκίνησαν να δουλεύουν ξεχωριστά τη δεκαετία του 1970, και εκείνη έπαιξε στις ταινίες «The Out-of-Towners» και «Lovers and Other Strangers», ενώ εμφανίστηκε και στην τηλεόραση, στα «Kate McShane», «The King of Queens» και «Sex and the City.»

Resizer

star.gr

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ