Η Κάτια Νικολαϊδου mιλά με ειλικρίνεια. Έχει ζήσει ποτέ μία κατάσταση στην οποία να είχε κυριαρχήσει ο φόβος μέσα της;

«Όχι. Το λέω ξεκάθαρα, όχι. Ως χαρακτήρας είμαι εύκολη να με διαβάσει ο άλλος, γιατί δεν μου αρέσει να κρύβομαι. Δεν τα καταφέρνω καλά στο να κρύβομαι. Δείχνω από την αρχή τον πραγματικό μου εαυτό και δεν φοβάμαι, θεωρώ ότι είναι προτιμότερο να είμαστε ο εαυτός μας και να αντιμετωπίζουμε τα πράγματα από την αρχή ξεκάθαρα, παρά να κρυβόμαστε» τόνισε στο Mytv.

– Οι δυσκολίες, όμως, που μας βρίσκουν δεν προκαλούν παθητικότητα;

«Εξαρτάται. Εμένα οι δυσκολίες με κάνουν πιο δυνατή και πιο μαχητική. Είναι θέμα χαρακτήρα. Εγώ πεισμώνω απίστευτα απέναντι στις δυσκολίες. Δεν θέλω τίποτα να βρεθεί που να με λυγίσει. Είναι και αυτό ένα είδος άμυνας.

-Ένας χρόνος Δικαίωση. Ποια είναι η πιο δυνατή ανάμνηση από αυτήν τη συνεργασία;

«Ζήσαμε πολύ δυνατές στιγμές αυτό τον χρόνο και κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες. Αυτό μας έφερε ακόμη πιο κοντά ως ομάδα. Τα γυρίσματα ήταν πολύ απαιτητικά και υπήρχαν δύσκολες σκηνές.»

– Ποια ήταν η πιο δύσκολη σκηνή σου;

«Είχα πολλές δύσκολες σκηνές. Το πρώτο μισό της σεζόν ήταν πολύ δύσκολο για μένα: ξύλο, βίο, επικίνδυνες σκηνές ξεσπάσματα, κλάματα. Σκηνές που απαιτούσαν μία περίεργη ψυχολογία. Αν, όμως, έπρεπε να ξεχωρίσω κάποιες; Είναι η πρώτη σκηνή της έντονης κακοποίησης που δέχεται η Ερμιόνη από τον Λευτέρη. Είναι η σκηνή που τρέχει στο θέατρο και σκίζει με λύσσα τις αφίσες της Βάλιας, θεωρώντας ότι αυτή έχει μπει στη μέση για να της καταστρέψει την οικογένεια. Ακόμη μία σκηνή είναι όταν η Ερμιόνη συνειδητοποιεί τι έχει γίνει με τον Λευτέρη και του ρίχνει για πρώτη φορά χαστούκι.»

-Εκεί έγινε η μεταστροφή της…

«Πράγματι. Και μία από τις σκηνές του φινάλε θα είναι πολύ δυνατή, θα τη δούμε στα επεισόδια που έρχονται. Νομίζω ότι με αυτό τον ρόλο ήμουν πάρα πολύ τυχερή, γιατί είχε μέσα του πολύ ζουμί και έντονο ενδιαφέρον.»

Πηγή: gossip-tv.gr

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ