Ενημερώνοντας μόνο τους δικούς τους ανθρώπους και πλημμυρισμένοι από νοσταλγία για την πατρίδα τους επέστρεψαν στην Ελλάδα ο Νίκος Κουρκούλης και η Κέλλυ Κελεκίδου μετά την εξάμηνη παραμονή τους στην Αυστραλία και επί τη ευκαιρία της καλοκαιρινής περιόδου θέλησαν να κάνουν μίνι διακοπές.

Μαζί με τα δύο παιδιά του, τον 6 ετών Θάνο και την 7 μηνών κόρη τους Νίκη, το ζευγάρι επέλεξε για την παραμονή του τον “Αστέρα”, ενώ όπως ήταν φυσικό αμέσως μετά την είδηση της επιστροφής τους στα πάτρια εδάφη συγγενείς και φίλοι έσπευσαν να τους καλωσορίσουν.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του YOU ανάμεσα στους πρώτους που βρέθηκαν μαζί τους –εκτός από τους πολύ δικούς τους ανθρώπους- ήταν ο κουμπάρος τους Μάκης Πουνέντης αλλά και η Γωγώ Μαστροκώστα με τον Τραϊανό Δέλλα.

kelekidou2

Τα δύο ζευγάρια έκαναν κολλητή παρέα πριν ακόμα ο Νίκος και η Κέλλυ αναχωρήσουν για την Αυστραλία και μόλις έμαθαν για την επιστροφή τους εκείνοι έτρεξαν να τους βρουν, απολαμβάνοντας ανέμελες στιγμές και νοσταλγώντας τα παλιά, συζητώντας για όλα κάτω από τον καλοκαιρινό αττικό ουρανό…

kelekidou

Έχασε όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης…

Με σώμα-λαμπάδα εμφανίστηκε στην Ελλάδα, σαν να μην πέρασε μια μέρα… Η Κέλλυ Κελεκίδου έχοντας χάσει τα 15 περίπου κιλά της εγκυμοσύνης που είχε πάρει, με αυστηρή δίαιτα αλλά και εντατική γυμναστική -όπως και την πρώτη φορά- μπορεί και φοράει ξανά το μικροσκοπικό μπικίνι της! Η τραγουδίστρια χάρηκε μαζί με τη φίλη της Γωγώ Μαστροκώστα τον ήλιο, ενώ η αντροπαρέα Νίκος και Τραϊανός λίγο πιο δίπλα είχε στήσει το δικό της πηγαδάκι!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ YOY ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ!!!

you

loading...