Ήλιος, θάλασσα και ελληνικές παραλίες… Η Καλομοίρα ξέρει τον τρόπο να συνδυάζει δουλειά και διακοπές σε μια χώρα που λατρεύει, όπως έχει δηλώσει επανειλημμένα, και φέτος το κάνει για άλλη μία φορά πράξη!

Την Πέμπτη, λοιπόν, 18 Ιουνίου έφτασε στην Ελλάδα μαζί με τον σύζυγό της Γιώργο Μπούσαλη και τα 3χρονα δίδυμα αγοράκια της, Νίκο και Δημήτρη, που δεν αποχωρίζονται σχεδόν ποτέ. Ο λόγος; Μια εμφάνιση-έκπληξη που θα κάνει η τραγουδίστρια στα φετινά βραβεία ΜAD, στις 29 Ιουνίου, παραμένοντας στη συνέχεια στη χώρα μας -εκτός απροόπτου- μέχρι μέσα Ιουλίου…

kalomoira

Ήρθαμε και φέτος γιατί λατρεύουμε την Ελλάδα και θέλουμε τα παιδιά να έχουν την ίδια αγάπη όπως εγώ κι ο Γιώργος”, δήλωσε η Καλομοίρα κατά την άφιξή της στο αεροδρόμιο. Η ίδια, άλλωστε, ποτέ δεν έκρυψε την αγάπη της για τη χώρα μας… Μάλιστα, σε παλαιότερη δήλωσή της είχε πει πως θα ήθελε πολύ να μεγαλώσουν τα αγόρια της εδώ και να πάρουν την ελληνική κουλτούρα. Γι’ αυτό φροντίζει όσο το δυνατόν περισσότερο να έρχεται εδώ οικογενειακώς σε κάθε ευκαιρία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ!!!

COVER_111.indd

 

loading...