Είναι τσαχπίνα, μπριόζα, μαγκάκι και πολύ ροκ… Γουστάρει να αυτοσαρκάζεται και να γλεντά τη ζωή! Διασκεδάζει με Μαργαρίτη, λατρεύει την ταχύτητα, τους φίλους και την οικογένειά της. Η Κατερίνα Ζαρίφη ανήκει στις τηλεπερσόνες που δύσκολα κάποιος μπορεί να αντιγράψει, αφού το καλούπι βγήκε μία φορά και έσπασε! Είναι η τρανή απόδειξη πως “ο τολμών νικά”. Στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη “Eλένη” είναι η ψυχή της παρέας, το κορίτσι που ακόμα και όταν πέρναγε δύσκολα, λόγω της απώλειας του πατέρα της, δεν επέτρεψε σε κανέναν να δει το δάκρυ στο πρόσωπό της. Σήμερα είναι στα καλύτερά της, αφήνει πίσω τα άσχημα και χαμογελά στον έρωτα…

_MG_7408

Υπήρξαν στιγμές που νευρίασες με την εικόνα σου;
Φυσικά. Καθημερινά. Αλλά το παραπάνω που έχω δεν μπλοκάρει τη ζωή μου, γιατί πολύ απλά δεν είναι αυτό το πρόβλημα. Υπάρχουν, βέβαια, και οι εποχές με τρία μαρουλόφυλλα και μία κονσέρβα τόνο, άλλα αυτό είναι φυσιολογικό σε κάθε άνθρωπο!

Τις ερωτικές απογοητεύσεις πώς τις έχεις διαχειριστεί;

Όπως η Κατερίνα Χέλμη στα “Κόκκινα φανάρια”! Με τα πιόματα, με τους Placebo τέρμα και με τις φίλες σε ανοιχτή επικοινωνία. Υπάρχει πάντα αυτή η ερώτηση: «Μα γιατί να μη με θέλει; Πάντως για να μη στενοχωριούνται τα κορίτσια μου, χυλόπιτα έχουν φάει πολλές, από την Angelina Jolie μέχρι τη Sophia Lawren!

Πρόταση γάμου σού έχει κάνει;
Όχι, αλλά μεταξύ μας υπάρχει ένας μυστικός κώδικας… αλλεργίας στο γάμο! Πάντα σκεφτόμουν “γιατί γίνεται τόσο νταβαντούρι ρε παιδιά; Και δεν παίρνω τα λεφτά του… νταβαντουριού να πάω ένα Τόκιο που το έχω και καΐλα από παιδί;”. Για τους συγγενείς, λέει, κάντε το. Άμα είναι να τους κλείσω μια Κυριακή να πάμε σε μια ταβέρνα, να παίξει και ο DJ το «Ωραία που ‘ναι η νύφη μας» και όλα μια χαρά!

_MG_7470_1

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ την Τετάρτη 3/6/15

COVER_108.indd

 

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ