Η αγάπη της για τη μόδα και τις τάσεις την έχει κάνει να ξεχωρίζει ανάμεσα σε πολλές Ελληνίδες fashionistas. Η Κατερίνα Καινούργιου όμως απέδειξε ότι μπορεί να συναγωνιστεί άνετα και τα fashion icons του εξωτερικού!

Τέσσερις μήνες πριν την εμφάνιση της Kylie Jenner με μαύρο bondage φόρεμα, αμέσως μετά τα MTV VMA’s, η ελληνίδα παρουσιάστρια είχε επιλέξει το ίδιο ακριβώς φόρεμα, του Οίκου Balmain,σε βραδινή της έξοδο! Οι συγκρίσεις, επομένως, αναπόφευκτες, με την Καινούργιου να αναζητά πιο σαφείς απαντήσεις… Γι’ αυτό και έθεσε το δίλημμα στους διαδικτυακούς της φίλους ανεβάζοντας στο Instagram μια φωτογραφία της ίδιας πλάι- πλάι με τη Kylie: Εγώ ή η Kylie Jenner;, ρωτά.

Τα σχόλια πήραν αμέσως φωτιά: κάποιοι απάντησαν (εντελώς σίγουροι!) μονολεκτικά («εσύ!»), άλλοι μπήκαν σε λεπτομέρειες («εσένα σου πάει καλύτερα γιατί έχεις καλλίγραμμα πόδια… γιατί είσαι ξανθιά…» κ.τ.λ.), μερικοί άδραξαν την ευκαιρία να σχολιάσουν άλλα στοιχεία των δυο εμφανίσεων , («Το φόρεμα είναι εξαιρετικό! Στη φωτογραφία όμως λείπει ένα βασικό συστατικό η «φυσική» ομορφιά και η φρεσκάδα!»), μερικοί άλλοι να τα «βάλουν» με την Κατερίνα (θεωρώντας ότι μπήκε σ’ αυτή τη διαδικασία για αυτο-επιβεβαίωση) και άλλοι για να τα «βάλουν» μεταξύ τους (διαφωνώντας τόσο για το ποια το φόρεσε καλύτερα, όσο και για άσχετους με το «δίλημμα» λόγους). Και ναι, κάποιοι υποστήριξαν την Kylie Jenner…

Το αποτέλεσμα; 320 σχόλια (και 7.000 likes) για μια φωτογραφία με πρωταγωνιστές ένα sexy μαύρο φόρεμα και δυο sexy celebrities- πολύ ωστόσο διαφορετικές μεταξύ τους, και κάθε μία ξεχωριστή για το στιλ της.

joytv.gr

loading...