Τον αγαπώ κάθε μέρα και πιο πολύ!”

Είναι από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της showbiz και το δείχνουν. Η Κατερίνα Καινούργιου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος έπειτα από δύο χρόνια σχέσης αποδεικνύουν ότι είναι πλασμένοι ο ένας για τον άλλον. Ο φωτογραφικός φακός του YOUτσάκωσε” το ζευγάρι στον “Αστέρα” της Βουλιαγμένης να απολαμβάνει το μπάνιο του αλλά και το μεγάλο του έρωτα, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα.

_LIG0949

 

Τα “καυτά” φιλιά τους αποτέλεσαν την καλύτερη απόδειξη και, αν και οι ίδιοι προτιμούν να κρατούν πολύ χαμηλούς τόνους, η μέρα που θα επισημοποιήσουν την σχέση τους δεν θα αργήσει. “Κάθε μέρα που περνάει, τον αγαπώ όλο και πιο πολύ”, δηλώνει η Κατερίνα που δεν κρύβει ότι στο πρόσωπο του Βασίλη βρήκε τον “πρίγκιπα” του παραμυθιού που ονειρευόταν. Οι δυο τους ήταν πολύ διαχυτικοί, ενώ εκείνος ήταν ιδιαίτερα προστατευτικός με την αγαπημένη του. Το ζευγάρι κάθισε για τρεις περίπου ώρες στην κοσμοπολίτικη πλαζ συνδυάζοντας χαλάρωση, ηλιοθεραπεία και βουτιές.

_LIG0951

Καμία πρόταση γάμου!”

Τον τελευταίο καιρό κυκλοφορούν συνεχώς φήμες που θέλουν το ζευγάρι να ανεβαίνει μέσα στο καλοκαίρι τα σκαλιά της εκκλησίας… Πάντως, σε πρόσφατες δηλώσεις της η Κατερίνα τόνισε ότι ακόμα δεν της έχει γίνει επίσημη πρόταση γάμου, ενώ όλη αυτή η φημολογία κάπου την έχει κουράσει, αφού φαίνεται σαν να θέλει απεγνωσμένα να ντυθεί νύφη, την ώρα που η ίδια δεν νιώθει ακόμα απόλυτα έτοιμη για γάμο.

_LIG0996

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ!!!

COVER 109.indd

loading...