Η Κατερίνα Λέχου είναι μια γυναίκα χωρίς κόμπλεξ και δεν διστάζει συχνά να αποκαλύπτει την ηλικία της. Είναι αυτός ένας τρόπος να συμφιλιωθεί με το χρόνο;

«Φυσικά! Όταν τα πράγματα τα λες, τα αρθρώνεις. Δε σημαίνει ότι μου αρέσει που είμαι 48 έχων και είναι η μούρη μου έτσι. Όμως, αν χο πω, θα έχω αποδεχτώ, και μετά, ποιος ξέρει, μπορεί κάτι να κερδίσω. Υπάρχει μια χρυσή ισορροπία στη φύση, κάτι χάνεις, κάτι κερδίζεις» τόνισε στο Hello.

-Όμως, δεν υπάρχει ματαιοδοξία στη δουλειά του ηθοποιού;
«Φυσικά. Είχα φίλες που δεν είναι ηθοποιοί και μου λέει η μία: «Έβγαλα μια selfieμε είδα κι έπαθα κατάθλιψη». Και της λέω: .«Ποια selfie; Έκανα γύρισμα και πάω στο μόνιτορ και λέω Παναγία μου!»». Δε βλέπω ποτέ μόνιτορ. Είναι τρομακτική η επέλαση της εικόνας που γίνεται εναντίον σου.»

– Δεν έχετε μπει σε πειρασμό ακόμα να διορθώσετε κάτι;
«Όχι, αλλά καταλαβαίνω γιατί δεν αντέχεται. Γιατί κι εγώ νιώθω την πίεση. Στο θέατρο δεν το νιώθεις, δεν έχεις εικόνα του εαυτού σου. Αλλά στην τηλεόραση και στο σινεμά είναι ζόρικο.

-Δεν μπορεί να μην ξέρετε ότι είστε όμορφη.
«Ξέρω ότι εμένα μου αρέσω. Βλέπω όμορφες, γυναίκες, που είναι πολύ τσαλακωμένες, και σκέφτομαι ότι εάν εγώ τις βρίσκω όμορφες, γοητευτικές και ερωτεύσιμες, μπορεί να υπάρχουν κι άλλοι που σκέφτονται σαν εμένα, κι έτσι κι ‘ εγώ σε κάποιους θ’ αρέσω»

loading...