Πολλά είχαν ακουστεί την προηγούμενη τηλεοπτική σεζόν για την εκπομπή «Σπίτι μου, σπιτάκι μου» της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και άλλα τόσα ακούστηκαν από τη στιγμή που ο συμπαρουσιαστής, Αντώνης Λουδάρος επέλεξε να μη συνεχίσει για δεύτερη σεζόν στο πλευρό της νεαρής παρουσιάστριας.

Και ενώ διάφορες φήμες θέλουν ακόμη και τους Αναδιώτη και Σταματόπουλο σκεπτικούς για τη συνέχεια της πορείας τους στο συγκεκριμένο τηλεοπτικό project, η Σπυροπούλου φαίνεται πώς έχει αποφασίσει με ποιους θα συμπορευθεί και ποιους «καινούργιους» θα εντάξει στην εκπομπή της.

Έτσι, την επόμενη εβδομάδα περνάει από δοκιμαστικό η Μαρία Κορινθίου, που λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων βρίσκεται στην Κύπρο, ενώ χθες στον Alpha βρέθηκε ο επίσης ηθοποιός, Μάνος Ιωάννου. Αλλαγές αναμένονται και σε επίπεδο συνεργατών πίσω από τις κάμερες και προκειμένου η εκπομπή, τουλάχιστον φέτος, να βγει στον «αέρα» ακριβώς όπως από πέρσι σκεφτόταν η Κωνσταντίνα.

Μόνος φόβος, όπως ψιθυρίζουν πηγές από την Κάντζα, είναι να μην υπάρξει το φαινόμενο της περσινής σεζόν με τις διαρκείς αφιξοαναχωρήσεις, αλλαγές και παραιτήσεις που αποδυνάμωσαν την τηλεοπτική ομάδα και τις δυνατότητες της.

 

joytv.gr

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ