Η οικοδέσποινα του “Σπίτι μου, σπιτάκι μου” βρέθηκε στο… σπίτι της και το χάρηκε με την ψυχή της! Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στη Ρόδο γίνεται άλλος άνθρωπος και αυτό αποδείχτηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο όπου η εκπομπή “βγήκε” από το “νησί των Ιπποτών».

274974

 

Η παρουσιάστρια έδειχνε πόσο άνετα ένιωθε στον τόπο της, διαφήμισε με τον καλύτερο τρόπο τις ομορφιές της Ρόδου, ενώ είχε κοντά της και τους πιο πιστούς της fans, την οικογένειά της! Οι γονείς της δεν ήταν δυνατόν να λείψουν ούτε φυσικά και η αγαπημένη της αδελφή Κατερίνα. Της έκαναν, μάλιστα, και έκπληξη, αφού μαζί τους ήταν και η… λατρεία της παρουσιάστριας, ο παππούς της Σπύρος. Η Κωνσταντίνα συγκινήθηκε πολύ που τον είδε και έκανε ειδική αναφορά σε εκείνον στην εκπομπή της λέγοντας ότι είναι ένας από τους καλύτερους παραδοσιακούς ράφτες της Ρόδου.

274959

Βέβαια, εκτός από δουλειά, το πρόγραμμα στο νησί περιλάμβανε και διασκέδαση! Έτσι η Κωνσταντίνα δεν μπορούσε να μην επισκεφθεί την αγαπημένη της παραλία στη Λίνδο, όπου την “τσάκωσε” ο φωτογραφικός φακός του YOU να απολαμβάνει τις βουτιές της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ!!!

COVER_110.indd

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ