Λίγες ώρες μετά τη θριαμβευτική νίκη του στο “The Voice 2” ο Κώστας Αγέρης δίνει την πρώτη του συνέντευξη στο YOU και τον Ανδρέα Θεοδώρου…

Πώς αποφάσισες να δηλώσεις συμμετοχή στο “The Voice”;

Είχα δει το περσινό, μου άρεσε και έτσι σκέφτηκα να δηλώσω φέτος συμμετοχή, πιο πολύ για να μάθει ο κόσμος τη δουλειά μου. Είναι η πρώτη φορά που πηγαίνω σε talent show και επέλεξα το “The Voice” γιατί θα με έκριναν οι coaches μόνο για τη φωνή μου.

Γιατί διάλεξες να πεις ένα παραδοσιακό τραγούδι;

Από τη μία δεν δυσκολεύτηκα να πάρω την απόφαση, γιατί ήμουν σίγουρος ότι θα πω το κομμάτι στο σωστό τόνο, από την άλλη, όμως, πιστεύω ότι ρίσκαρα. Σκεπτόμουν, δηλαδή, ότι δεν θα γύριζαν ακούγοντάς με να τραγουδάω ποντιακά, με τη λογική ότι είναι πιο παραδοσιακό.

Τι είναι αυτό που πιστεύεις ότι είδαν οι coaches σ’ εσένα και σε κλάσματα δευτερολέπτου γύρισαν τις καρέκλες τους;

Νομίζω ότι κατάφερα να τους αγγίξω με τη φωνή μου και να τους ταξιδέψω…

Γιατί πήγες με τον Αντώνη Ρέμο;

Τα τελευταία 8 χρόνια ασχολούμαι κυρίως με το λαϊκό τραγούδι και πιστεύω ότι το ρεπερτόριό του αντιπροσωπεύει περισσότερο τον στόχο μου.

Φοβάσαι μήπως μετά το τέλος του σόου δεν ακολουθήσεις την αναμενόμενη πορεία όπως έχει συμβεί με άλλα παιδιά στο παρελθόν;

Πιστεύω ότι βρίσκομαι στην ωριμότερη φάση της ζωή μου και ως προσωπικότητα και ως καλλιτέχνης και έτσι έχω σκεφτεί το ενδεχόμενο μετά το “The Voice” να μην προχωρήσω. Ο στόχος μου, όμως, είναι να με μάθει ο κόσμος και να κρατηθώ όσο γίνεται στη συνείδησή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ!!!

COVER_111.indd

 

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ