Λίγες ώρες μετά τη θριαμβευτική νίκη του στο “The Voice 2” ο Κώστας Αγέρης δίνει την πρώτη του συνέντευξη στο YOU και περιγράφει τα συναισθήματά του, την αγάπη του για το λαϊκό τραγούδι και τον έρωτα…

Είσαι ερωτευμένος αυτή την περίοδο;

Αυτό που με ενδιαφέρει την εποχή αυτή είναι η δουλειά μου. Όταν, πάντως, είμαι ερωτευμένος λειτουργώ καλύτερα, γιατί τότε είμαι γεμάτος συναισθήματα και αυτό βοηθά στη μουσική.

Έχεις γράψει τραγούδι για κοπέλα σου;

Όχι, ακόμα δεν με έχει εμπνεύσει κάποια. Έχω κάνει, όμως, καντάδα. Επίσης έχω τραγουδήσει κάποιο κομμάτι σε κοπέλα μου όταν ήμασταν μόνοι μας και της έχω αφιερώσει τραγούδι με νόημα.

Έχεις κάνει κάτι ακραίο για μια σχέση σου;

Ναι. Σε μικρότερη ηλικία έκλεψα τα κοσμήματα της αδελφής μου και τα χάρισα στον παιδικό μου έρωτα! Βέβαια μετά κατάλαβε ότι ήταν “κλεμμένα”, τα επέστρεψε στην αδελφή μου και ξεφτιλίστηκα σε όλο το σχολείο! Στη συνέχεια έφαγα και χυλόπιτα!

ageris

Έχεις φάει πολλές;

Εδικά σε μικρή ηλικία που δεν ντρεπόμουν να εκδηλώσω τα συναισθήματά μου, έφαγα πάρα πολλές. Όταν μεγάλωσα και άρχισα να σκέφτομαι τις κινήσεις μου έγιναν καλύτερα τα πράγματα. Αν μου αρέσει, πάντως, μια κοπέλα προτιμώ να είμαι εγώ αυτός που θα κάνει την πρώτη κίνηση. Θέλω να είμαι ο κυνηγός!

Μετά τη συμμετοχή σου στο “The Voice” αυξήθηκαν οι επιτυχίες σου στο άλλο φύλο;

Ταυτόχρονα με τη γενικότερη αναγνώριση, ναι, αυξήθηκαν.

Ποιο είναι το καλύτερο σχόλιο που δέχτηκες πρόσφατα από γυναίκες;

Μου έχουν στείλει διάφορα μηνύματα στο Facebook. Πρόσφατα μια κοπέλα μού ζήτησε να την παντρευτώ. (γέλια)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ, την Τετάρτη 24/06!!!

COVER_111.indd

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ