Συνέντευξη σε γνωστό περιοδικό έδωσε ο Μάνος Ιωάννου και μεταξύ άλλων πέταξε τις σπόντες του, στους ‘’καλοθελητές’’, όπως τους ονομάζει, που μπήκαν ανάμεσα σε αυτόν και την Ναταλία Γερμανού, δημιουργώντας αρνητικό κλίμα που οδήγησε στην τριβή και τελικά στον χωρισμό.

«Όταν είδα ότι ο δεσμός μας έγινε πρωτοσέλιδο, αμέσως κατάλαβα ότι κάτι αντίστοιχο θα γινόταν και με το χωρισμό. Αυτό συμβαίνει διότι δεν έχουν με τι άλλο να ασχοληθούν.

Υπήρξαν και οι «καλοθελητές» που έβαζαν λόγια και σίγουρα δημιούργησαν κάποιο αρνητικό κλίμα. Αυτό σε συνδυασμό με την αναγνωρισιμότητα που έχουμε και οι δυο σίγουρα έπαιξε αρνητικό ρόλο και δημιούργησε ορισμένα προβλήματα. Αν όμως γύριζα το χρόνο πίσω, δεν θα άλλαζα τίποτα. Μπορεί να έκανα λάθος χειρισμούς, αλλά από τα λάθη μου μαθαίνω» εξομολογείται ο ηθοποιός.

Αν η διαφορά ηλικίας έπαιξε ρόλο στην αρνητική έκβαση της σχέσης τους;

«Καθόλου… αν περνάς καλά με τον σύντροφό σου αυτό δεν το σκέφτεσαι καθόλου. Άλλωστε, όλες οι κοπέλες μου ήταν μεγαλύτερες. Δεν είχα ποτέ σχέση με μικρότερή μου. Πάντα ήθελα δίπλα μου μια γυναίκα έξυπνη, με χιούμορ, που να μπορώ να μιλάω μαζί της» εξηγεί ενώ ξεκαθαρίζει πως μετά από έναν χωρισμό δεν μπορεί να κρατήσει φιλικές σχέσεις. «Ένα γεια μπορείς να πεις, αλλά μέχρι εκεί. Όπως και να ‘χει ένας χωρισμός είναι επώδυνος και κάθε είδους επαφές κάνουν το κλίμα ακόμα πιο βαρύ» .

Ποια ή σχέση του με τη Ναταλία σήμερα;

«Περάσαμε πολύ ωραία αυτά τα δύο χρόνια και εννοείται πως δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε» απαντά.

Ο Μάνος Ιωάννου, που συμμετέχει στην παράσταση «Άνδρες έτοιμοι για όλα» ετοιμάζεται να ξεκινήσει την περιοδεία του. Η ίδια παράσταση θα ανέβει το χειμώνα ξανά στο θέατρο Λαμπέτη, αλλά με διαφορετικό καστ.

marymary.gr

loading...