Η συγκλονιστική εξομολόγηση της παρουσιάστριας.

Καλεσμένη στην εκπομπή «Join Us» του ΣΚΑΙ βρέθηκε η Μαρία Μπεκατώρου το απόγευμα της Κυριακής 7 Ιουνίου. Μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια μίλησε για το θέμα του παιδιού που δεν έχει έρθει ακόμη, αλλά και για την στήριξη του συζύγου της στο συγκεκριμένο θέμα.

«Το θέμα του παιδιού μας έχει δέσει πιο πολύ με τον άντρα μου. Είναι ένα κομμάτι στο οποίο ο Αντώνης έχει σταθεί δίπλα μου και είναι πολύ εντάξει. Αυτό που μου έχει πει και νομίζω ότι πρέπει κάθε σύντροφος να λέει στη γυναίκα του είναι ότι και να μην κάνουμε παιδί δεν έγινε τίποτα, εσύ να είσαι καλά και υγιής. Και θα περπατήσουμε μαζί χέρι-χέρι μια ζωή», εκμυστηρεύτηκε η παρουσιάστρια.

Και κατόπιν πρόσθεσε με ειλικρίνεια «Άργησα να το πάρω απόφαση ότι πρέπει να κάνω προσπάθεια με εξωσωματική. Το είχα στο μυαλό, αλλά περνούσαν τα χρόνια και περνάγαμε ωραία και λέγαμε εντάξει ακόμη. Παντρεύτηκα στα 33 μου και ένιωθα πολύ μικρή και νιώθω ακόμη. Πριν τρία χρόνια είπα ότι πρέπει να το δω αλλιώς, αλλά πριν δύο χρόνια είπα ότι πρέπει να το σκεφτώ πιο σοβαρά. Ή τώρα ή ποτέ!».

Καταλήγοντας, η ίδια ξεκαθάρισε «Δεν μου έχει γίνει εμμονή το θέμα του παιδιού. Το έχω φιλοσοφήσει πολύ. Αν δεν γίνει θα είμαι μια ευτυχισμένη σύζυγος και θα ζήσω χέρι χέρι με τον άντρα μου, αγαπημένοι».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

faysbook.gr

loading...