Ερωτευμένοι… easy riders και στην καλύτερη φάση τους είναι η Μαρία Μπακοδήμου και ο σύντροφός της Τίμος Λειβαδίτης που ο φακός του YOU τούς έπιασε σε μια βόλτα τους στο Κολωνάκι το περασμένο Σάββατο.

191697

Το ζευγάρι, που είναι μαζί περίπου 2,5 χρόνια, εδώ και λίγο διάστημα αποφάσισε να μείνει κάτω από την ίδια στέγη στην περιοχή της Εκάλης, μαζί με τα δύο παιδιά της παρουσιάστριας Νικήτα και Άρη από το γάμο της με τον Δημήτρη Αργυρόπουλο. “Η Μαρία ήθελε να περάσει ένα μεγάλο χρονικό διάστημα προκειμένου να πάρει την απόφαση αυτή”, μεταφέρει στο περιοδικό άνθρωπος από το στενό περιβάλλον της παρουσιάστριας, που γενικότερα είναι πολύ φειδωλή στις δηλώσεις της σε ό,τι αφορά στην σχέση της με τον αγαπημένο της.

191699

Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας αλλά και τους παπαράτσι, εκείνη έχει επιλέξει να περνά μια ήρεμη ζωή. Στο πρόσωπο του γοητευτικού ζωγράφου φαίνεται ότι έχει βρει το άλλο της μισό και εκείνος επίσης και πολλοί πιστεύουν ότι πολύ πιθανόν θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας για δεύτερη φορά, παρόλο που η ίδια το διαψεύδει κατηγορηματικά και δεν το συζητά καν…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ!!!

cover_123

loading...