Για δουλειές στη Νέα Υόρκη βρίσκεται η Jennifer Lawrence και – όπως είναι φυσικό-  οι paparazzi την ακολουθούν… κατά πόδας. Και μπορεί εμείς να εντοπίσαμε στα looks της που μας άρεσαν (όπως το τσαντάκι – πουγκί που κουβαλούσε παντού), αλλά σε κάποιες από τις πιο πρόσφατες λήψεις ανακαλύψαμε κι κάτι ακόμα που μας άρεσε: τον σωματοφύλακά της!

Ο γοητευτικός κύριος λοιπόν που είδαμε να την ακολουθεί παντού, άλλοτε κουβαλώντας το αγαπημένο της σκυλάκι, κι άλλοτε τις βαλίτσες της, ονομάζεται Greg Lenz και αν δεν γινόταν αμέσως γνωστό ότι πρόκειται για τον σωματοφύλακά της κάλλιστα θα μπορούσαμε να σκεφτούμε ότι πρόκειται για κάποιον καινούργιο φλερτ της πρωταγωνίστριας.

Jennifer Lawrence

«H Jen έχει μια προτίμηση στους γοητευτικούς!», αναφέρει πηγή στο Us Weekly καθώς και στο παρελθόν έχει γίνει θέμα συζήτησης για τον σωματοφύλακα που τη συνόδευε. Ο συγκεκριμένος πάντως, για να σβήσουμε και κάθε υποψία για ειδύλλιο, είναι παντρεμένος… και η σχέση του με την Jennifer Lawrence είναι καθαρά επαγγελματική (τον έχει δηλαδή για να τις κουβαλάει τις βαλίτσες!).

joytv.gr

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ