Δηλώσεις στην κάμερα του «Πρωινό» παραχώρησε ο γνωστός Έλληνας σχεδιαστής, ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε και για την Ελένη Μενεγάκη.

Ο Νίκος Αποστολόπουλος είχε δηλώσει για την παρουσιάστρια σε προηγούμενη συνέντευξή του στα “Kαρντάσιανς» : Η Ελένη Μενεγάκη δίνει κουτόχορτο σε όλη την Ελλάδα 20 χρόνια. Δεν έχω κάτι με την Ελένη. Εγώ της δίνω συγχαρητήρια. Μα τι λέει; Τι μαθαίνει στον κόσμο; Τι είναι; Ψυχαγωγία είναι αυτό; Θέλω ψυχαγωγική εκπομπή άλλου επιπέδου. Η Ρούλα Κορομηλά έκανε εκπομπές καταπληκτικές. Εκείνη ήταν ψυχαγωγία, για μένα η Ελένη δεν κάνει ψυχαγωγία. Δεν έχω τίποτα μαζί της, ούτε την έχω συναντήσει. Δεν είπα ότι δεν κάνει κάτι, την θαυμάζω.

Με νέες δηλώσεις του για την παρουσιάστρια είπε χαρακτηριστικά: «Εγώ συμπαθώ πάρα πολύ την Ελένη. Είπα ότι δίνει κουτόχορτο. Αυτό είναι μια άλλη ιστορία. Είπα ότι με την δύναμη που έχει στην τηλεόραση θα μπορούσε να προσφέρει κάτι πιο έξυπνο. Η εκπομπή είναι σαν Τelemarketing. Ανατρίχιασα τώρα… αυτό περίμενα στη ζωή μου, να με καλέσει η Ελένη Μενεγάκη! Αν με καλούσε θα πήγαινα με χαρά. Δεν μπορούμε να έχουμε το θάρρος της γνώμης μας».

d0e26c411583306f6c0929103f301c5d_L

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ