Τον είδαμε στη “Μοντέρνα Οικογένεια” αλλά τον γνωρίσαμε καλύτερα στη “Δικαίωση”, μέσα από το ρόλο του Δημήτρη. Αν και μόνο 24 ετών, ο Νικόλας Μπράβος διαθέτει ένα “δυσανάλογο” για την ηλικία του βιογραφικό. Ποιος είναι, όμως, ο νεαρός ηθοποιός που έχει κάνει τις γυναίκες να λιώνουν σε κάθε του πλάνο; Η απάντηση στη συνέντευξη και στην πρώτη του sexy φωτογράφιση για το YOU

Παίζει σημαντικό ρόλο η εμφάνιση; 

Η ομορφιά είναι ένα προτέρημα και ως τέτοιο έχει σημασία με πόση μετριοφροσύνη θα το δεις και πόση σημασία θα του δώσεις. Όσες πόρτες κι αν σου ανοίξει, εντέλει αυτό που μετράει είναι η ικανότητά σου, η θέλησή σου για δουλειά και η αφοσίωσή σου σε αυτό που θέλεις να κάνεις.

Ήσουν ο ωραίος του σχολείου;

Δεν ξέρω. Πρέπει να ρωτήσεις τα κορίτσια γι’ αυτό. (γέλια)

Σε έχουν απορρίψει κοπέλες;

Ναι, βέβαια. Υπάρχει κάποιος που δεν έχει φάει χυλόπιτα;

bravos1

Είσαι «σχεσάκιας»;

Έχω κάνει σχέσεις. Γενικά, όμως, δε μ’ αρέσουν οι ταμπέλες, οπότε δεν τοποθετώ τον εαυτό μου σε καμιά κατηγορία.

Ερωτεύεσαι εύκολα;

Ερωτευόμουν εύκολα. Γι’ αυτό και έζησα με αρκετό πάθος. Τώρα έχω ηρεμήσει κάπως, ξέρεις ωριμάζω και αλλάζω συνήθειες! (γέλια) Βέβαια, πλήγωσα ανθρώπους και πληγώθηκα κι εγώ ο ίδιος. Έτσι είναι η ζωή. Μέσα από αυτές τις καταστάσεις μαθαίνουμε, ωριμάζουμε και προχωράμε.

Πώς είσαι όταν ερωτεύεσαι;

Εξαρτάται από την περίπτωση. Σίγουρα, πάντως, στον έρωτα υπάρχουν ψηλά και χαμηλά σημεία. Εγώ τα ζω αρκετά έντονα, στα άκρα και τα μεν και τα δε.

Ποια είναι η μεγαλύτερη τρέλα που έχεις κάνει για έναν έρωτα;

Έχω κάνει πολλές τρέλες! Κάτι που μου έρχεται τώρα στο μυαλό… Μια νύχτα του Νοέμβρη, που έτρεμε το φυλλοκάρδι μου, μαζί με έναν φίλο μου κάναμε καντάδα σε μια κοπέλα! Είπα ένα τραγούδι που είχα γράψει γι’ αυτό το πρόσωπο και όλοι οι γείτονες και οι περαστικοί κοιτούσαν…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ!!!

COVER_111.indd

loading...