Η Ντορέττα Παπαδημητρίου μίλησε στον Ελεύθερο Τύπο για τα επαγγελματικά της σχέδια, της συζητήσεις της με το Mega και το ενδεχόμενο να παρουσιάσει την επόμενη σεζόν το πρωινό του καναλιού – μόνη της ή μαζί με τον Μάρκο Σεφερλή.

Τώρα θα σου υπενθυμίσω κάποιες δηλώσεις σου σχετικά με το πρωινό και τα σενάρια που θέλουν να το παρουσιάζεις του χρόνου ή μόνη σου ή με τον Μάρκο. Είπες ότι επίσημα δεν έχει γίνει καμία συζήτηση με το Mega. Ανεπίσημα σου έχει γίνει πρόταση και, αν ναι, εσύ είσαι θετική;

Έχει γίνει μια γενικότερη συζήτηση με τους ανθρώπους του καναλιού σε φιλικό επίπεδο και αυτό γιατί είναι πολύ ευχαριστημένοι μαζί μου και από τη συνεργασία μας και φυσικά θέλουμε και οι δύο πλευρές να κάνουμε πράγματα. Τώρα για συγκεκριμένα πρότζεκτ πέρα από το «Music School 2» και το «Ελλάδα, σ’ αγαπώ!» δεν έχουμε συζητήσει. Υπάρχουν η διάθεση και η πρόθεση συνεργασίας και για άλλα πράγματα. Εγώ γενικά είμαι άνθρωπος που συζητάει τα πάντα και δεν αποκλείω κάτι αν δεν το σκεφτώ πρώτα. Μ’ αρέσει να κάνω διαφορετικά πράγματα, να δοκιμάζω τις δυνάμεις μου και να ρισκάρω. Ολο αυτό το κομμάτι της παρουσίασης, το οποίο το κάνω τα τρία τελευταία χρόνια, αισθάνομαι ότι είναι κάτι που μου αρέσει και μου ταιριάζει. Οποιαδήποτε πρόταση, όσο ακραία και άσχετη από μένα κι αν ήταν, θα τη σκεφτόμουν το ίδιο σοβαρά όπως όλες τις προτάσεις. Επίσης, είμαι πολύ της ομάδας. Για οτιδήποτε γίνεται αυτό παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Πιστεύω ότι το αποτέλεσμα μιας δουλειάς είναι συνολικό.

Εσύ αυτό θα το ήθελες; Θα μπορούσες να δοκιμαστείς σε τέτοιου είδους πρωινή εκπομπή;

Θα ήταν κάτι που σίγουρα θα το σκεφτόμουν πάρα πολύ και θα το μελετούσα από όλες τις πλευρές. Πολλά πράγματα παίζουν ρόλο προκειμένου να πάρεις μια τέτοια απόφαση. Το γενικότερο κόνσεπτ, πώς θα είναι αυτή η εκπομπή, ποιοι θα είναι στην ομάδα, όλα αυτά. Αλλά, όπως θα σκεφτόμουν κάθε επαγγελματική πρόταση, το ίδιο θα έκανα και με αυτή. Ίσως αυτή θα τη σκεφτόμουν περισσότερο, γιατί είναι καθημερινή, τρίωρη εκπομπή και είναι πρωινή ζώνη, επίσης έχω και τις θεατρικές μου υποχρεώσεις.

Θα μπορούσες να συνυπάρξεις τηλεοπτικά με τον Μάρκο Σεφερλή με τα σημερινά δεδομένα και έτσι όπως έχεις δει τον Μάρκο;

Όταν δύο άνθρωποι συνεργάζονται, τα δεδομένα αλλάζουν, γιατί πρόκειται για καινούργιους ανθρώπους, καινούργιες ενέργειες και χημείες. Ο Μάρκος είναι ένας πολύ ταλαντούχος άνθρωπος, πανέξυπνος και οποιαδήποτε πρόταση έχει να κάνει με εκείνον φυσικά και θα τη σκεφτόμουν.

Πηγή: yupiii.gr

loading...