Μόνο απαρατήρητη δεν πέρασε η παρουσία της Ντορέττας Παπαδημητρίου στο “νησί των Ανέμων” το περασμένο Σάββατο, με αφορμή το γάμο του επιχειρηματία Μελέτη Παπαθάνου και της δημοσιογράφου του ALPHA Σοφίας Μπερετάνου.

Ο φωτογραφικός φακός του YOUσυνέλαβε” την ηθοποιό και παρουσιάστρια να αναστατώνει τις παραλίες της Μυκόνου με τις ιδανικές αναλογίες της, που μόνο μητέρα δυο παιδιών δεν θυμίζουν! Αφού τα γυρίσματα για την εκπομπή της “Ελλάδα σ ‘αγαπώ” ολοκληρώθηκαν, η Ντορέττα βρήκε την ευκαιρία να γεμίσει τις μπαταρίες της ρίχνοντας μερικές βουτιές στο αγαπημένο της νησί, εκεί όπου συνηθίζει να πηγαίνει κάθε χρόνο.

doretta

doretta1

Πάντως, φορώντας το μικροσκοπικό μπικίνι της, μπορεί τα αρσενικά να σχημάτισαν ουρά, εκείνη ξεκαθαρίζει, όμως, πως απόλυτη προτεραιότητά της είναι οι δυο γιοι της, ο 11χρονος Διονύσης και ο 10χρονος Φίλιππος. Είμαι ερωτευμένη με δύο άντρες. Τα παιδιά μου”, δήλωσε σε συνέντευξή της και έδειξε καθαρά ότι προηγούνται, αυτή την περίοδο τουλάχιστον, τα επαγγελματικά της και έπονται τα προσωπικά της…

doretta2ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ!!!

COVER_111.indd

loading...