Έχει πολύ καιρό να καθίσει να τα πει ο Γιώργος Μαζωνάκης αλλά επειδή ξέρει πάντα να μας εκπλήσσει το έκανε κι αυτό…

Ο Σταμάτης Κραουνάκης έχει πει γι’ αυτόν ότι έχει “πειραιώτικη μαγκιά με λίγο λούστρο”… Τίποτα δεν είναι, όμως, τυχαίο… Το “παιδί της νύχτας” της ελληνικής δισκογραφίας έχει φορέσει φούστα, έχει βάλει διαφορετικά χρώματα παπούτσια, έχει κάνει ό,τι μπορείς να φανταστείς πάνω στην πίστα -που δεν θα το έλεγες νορμάλ- όμως κανένας από τους fans του δεν τον έχει αποκηρύξει – αντίθετα τον ακολουθεί πιστά χρόνια τώρα και έχει κάνει ακόμα και σήμερα και αυτόν τον ίδιον να απορεί και να τραγουδά “Το παράξενο μ’ εμένα”…

Σε συνέντευξή του στο YOU και στη Τζώρτζια Συρίχα, ο Γιώργος Μαζωνάκης μίλησε μεταξύ άλλων και για την πρόταση να είναι ένας από τους κριτές του The Voice.

Κατατάσσεις τον εαυτό σου στους δύσκολους καλλιτέχνες;
Στους επιλεκτικούς, θα έλεγα! Πιστεύω ότι είμαι ο πιο εύκολος καλλιτέχνης αλλά και ο πιο επιλεκτικός.

Έχεις πάντα τον πρώτο λόγο σε μια συνεργασία; Χτυπάς το χέρι σου πάνω στο τραπέζι άμα χρειαστεί;
Το έχω χτυπήσει πριν ακόμα αρχίσει η συνεργασία μου! Θέλω να σου πω δηλαδή ότι καλώντας εμένα κάποιος, είτε επιχειρηματίας είναι είτε άλλος συνεργάτης, έχουμε από την αρχή ξεκαθαρίσει τι θα γίνει. Είμαι ένας καλλιτέχνης αρκετά συγκροτημένος, δουλεύω με εταιρείες παραγωγής, πίσω από μένα υπάρχει ένα ολόκληρο επιτελείο. Για τα ελληνικά πρότυπα είναι πάρα πολύ δύσκολο αυτό. Υπάρχει ένα πρόγραμμα, μια συνέπεια… Δηλαδή εγώ είμαι πολύ περήφανος που μπορώ να πω ότι δουλεύω όπως οι καλλιτέχνες του εξωτερικού! Αρνούμαι να δουλέψω σε μια κατάσταση “χυμαδιό”… “μπέστε σκύλοι αλέστε!”.

Πώς σου φαίνεται το “The Voice”;
Δεν το έχω παρακολουθήσει, το έχω δει σε ζάπινγκ. Είναι φίλοι μου οι συνάδελφοι που είναι εκεί και μιλάμε, ανήκει και στον όμιλο ANT1 όπως και η θυγατρική εταιρεία Heaven που είμαι εγώ, αλλά μέχρι εκεί, τίποτα άλλο.

Αν σου έλεγαν να πας κριτής;
Μου το είχαν προτείνει πριν από δύο χρόνια και δεν δέχτηκα. Αυτό δεν ξέρω πώς το είδαν κάποιοι δημοσιογράφοι και είπαν τότε ότι αρνήθηκα… Όταν μου έγινε εμένα η πρόταση εκείνη την περίοδο καιγόταν το σύμπαν γύρω μου με 500 δουλειές πρώτον, και δεύτερον, αν είχα την ανάγκη να το κάνω θα το έκανα αλλά δεν γούσταρα. Τώρα αν θα συμβεί του χρόνου ή του παραχρόνου δεν ξέρω να σου πω αυτήν τη στιγμή αν θα το έκανα ή όχι.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ!

 COVER 106.indd

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ