Σας έχει προσεγγίσει κάποια γυναίκα για να την κάνετε πρωταγωνίστρια;
Σε κάθε δουλειά σε πλησιάζει κάποιος/α με καλό ή κακό τρόπο. Πόσω μάλλον στη δική μας που είναι δύσκολη υπόθεση. Όταν έρθει μια γυναίκα για οντισιόν θα ντυθεί προκλητικά. Δεν με ενοχλεί καθόλου αυτό. Πάντα μιλάμε για σεξουαλική παρενόχληση, αλλά το θέμα είναι να μην το βλέπουμε μόνο προς τη μία πλευρά αλλά και από τις δύο. Πολλές φορές, όταν νιώσω ότι γίνεται αυτό, γίνομαι εξαιρετικά δεικτικός και απορριπτικός επιτόπου!

IMG_4709

Υπάρχει κάποιος ηθοποιός που να μη θέλετε να ξανασυνεργαστείτε;
Εννοείται ότι έχω κι εγώ τη δική μου μαύρη λίστα μέσα στο μυαλό μου, με ανθρώπους που δεν συμπεριφέρονται σωστά στο γύρισμα και έχουν κακή αύρα με τους συναδέλφους τους. Επίσης, εγώ έχω το προτέρημα να μιλάω ευθέως στους συνεργάτες μου και σε όποιον δεν αρέσει… δεν με νοιάζει καθόλου. Υπάρχουν κάποιοι που είναι αδιάβαστοι, αργοπορημένοι, δημιουργούν προβλήματα και είναι ηθοποιοί-σπιούνοι! Τους ανθρώπους που δεν μπορούν να είναι όπως πρέπει -ακόμα και μεγάλα ταλέντα να είναι- ή τους διώχνω στη μέση της σειράς ή δεν τους ξαναπαίρνω ποτέ!

Όπως συνέβη και πρόσφατα, αφού απομακρύνθηκε ένας ηθοποιός…

Ακριβώς! Ένας ηθοποιός είχε βγει το προηγούμενο βράδυ και ήρθε βρόμικος, ψέλιζε και του είπα: «Εσύ δεν αξίζεις να είσαι στο δικό μου team». Κάθισα όλο το Σαββατοκύριακο και άλλαξα το ρόλο του. Έπαιξε ακόμα δύο μέρες και τελείωσε!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ!!!

COVER_110.indd

loading...