Από τα πρώτα θέματα του Πρω1νό σήμερα, ήταν η ψήφιση του συμφώνου συμβίωσης και ο Γιώρογς Λιάγκας τοποθετήθηκε σχετικά. Αρχικά μίλησε για όσα ειπώθηκαν στο χώρο της Βουλής τονίζοντας:«Χαρακτηριστικό της ποιότητας των βουλευτών που έχουμε. Δεν λέω για όλους, κάποιοι όμως εκφράζουν και το σύνολο με τις αγοραίες τους δηλώσεις. Είναι καθρέφτης μας».

Δείτε ακόμη: Ξέσπασε ο Λιάγκας εναντίον Αμβρόσιου: «Είναι σε παράκρουση… Να πάει να…» (Video)

Εν συνεχεία αναφέρθηκε στους βουλευτές που ψήφισαν απών, με έντονο τρόπο λέγοντας: «Το απών σημαίνει είμαι κότα. Ξέρω ότι κάποιοι απόντες είναι τώρα ήδη Χριστουγεννιάτικες διακοπές. Οι περισσότεροι το κάναν επειδή είναι κότες και αναφέρομαι στους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας». «Εμένα μου έκανε εντύπωση ο τεράστιος διχασμός στη Νέα Δημοκρατία. Οι μάγκες είναι όσοι ψήφισαν υπέρ. Είμαι ένα παιδί από τα σπλάχνα της Νέας Δημοκρατίας, απλώς αυτά είδα και πήγα στην Αριστερά. Είναι ακραίοι φασίστες», φρόντισε να συμπληρώσει μεταξύ άλλων.

Δείτε ακόμη: Ο Λιάγκας ξεσπά κατά της εκκλησίας: «Το σύμφωνο συμβίωσης τους χαλάει την πιάτσα…» (Video)

«Θεωρώ ότι και αυτό είναι λάθος», είπε σχετικά με το θέαμα των ομοφυλόφιλων που βρέθηκαν στα θεωρεία της Βουλής και ανέλυσε την άποψή του!

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί όλα όσα ειπώθηκαν on air…

Δείτε ακόμη: Αναβλήθηκε το δικαστήριο Σπυροπούλου – Λιάγκας – Ποιο ποσό ζητάει τώρα η παρουσιάστρια

people

loading...